Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    Punkový večírek pod Lampou, vydání druhé a v podání Bohužel, Presumpce neviny, Ztráta času a Pivo Zdarma!

    Zřídka se nám stává, že z jedné akce vyjdou hned dva články. Ale 10. září 2022 to v Divadle pod lampou bylo vážně dobré. Zahrály kapely Ztráta času, Bohužel, Pivo Zdarma! a Presumpce Neviny. Již před zahájením dorazil slušný počet lidí a v backstagi teklo pivo proudem. 

    Autoři


    Přečíst článek

    ROCK FOR DOGS: Punková benefiční akce pro Pomocné tlapky v Šeříkovce!

    V pátek 9. září 2022 v plzeňské Šeříkovce proběhl benefiční koncert pro organizaci Pomocné tlapky, která se zabývá chovem, převýchovou a výcvikem asistenčních psů. Zahrály kapely Septic People, E!E a Plexis

    Punková jízda v Divadle pod lampou s kapelami Pivo Zdarma, Bohužel, Presumpce Neviny a Ztráta času!

    Druhá zářijová sobota 10.9.2022 slibovala koncert čtyř našláplých punkových kapel v plzeňském klubu Divadlo pod lampou. Vystoupili stříbrští PIVO ZDARMA!, plzeňskou scénu představili kluci z Bohužel a Presumpce neviny. Dále přijeli i chomutovští s kapelou Ztráta času, tak se bylo vážně na co těšit.

    Benefiční Rock for Dogs pro Pomocné tlapky proběhne již tento pátek!

    V pátek 9. září 2022 vystoupí v plzeňské KD Šeříková kapely E!E, Septic People a Plexis v rámci Rock for Dogs. Celý výtěžek z koncertu bude věnován Pomocným Tlapkám a pořádá ji hudební vydavatelství AVIK a Milník času - Bigbít o.s. pod záštitou Lumíra Aschenbrennera.

    Festival na ulici nechal opět zazářit lokální hudební scénu!

    V sobotu 27. srpna 2022 odehrály své koncerty poslední kapely letošního multižánrového festivalu v ulicích Plzně. Za devět dní se jich na pěti scénách vystřídalo přes sto, součástí festivalu byl bohatý doprovodný program na dalších místech.

    Pilsner Urquell slaví už 180 let od doby, kdy změnil svět piva. Pilsner Fest 2022 se blíží!

    Na letošním ročníku se můžete těšit na hudební a kulturní program – vystoupí kapely jako Jelen, Pokáč, Monkey Business, David Koller Band, Dan Bárta & Alice a spoustu dalších. Připravena je taktéž škola čepování, soutěže a další doprovodný program pro všechny návštěvníky.

    Třetí ročník ROCK START Festival 2022 rozezněl hrádeckým letním kinem!

    V sobotu 3. září 2022 se v areálu letního kina Hrádek u Rokycan odehrál již třetí ročník ROCK START Festivalu. Na své si přišli především fanoušci rockové hudby, ale program byl proložený třeba i celtic-punkem nebo folkem.

    Prasofest na cestách aneb koncert ve vlaku pro dobrou věc!

    Prasofest, to není jen a pouze festival na Vlčtejně, ale je to i mobilní festival. Nýřanská kapela S.A.S. zahrála opět po nějakém čase ve vlaku pro dobrou věc.

    Zlo z jihu a Absolutní neklid objevili na Festivalu na ulici nové fanoušky!

    Pro nás rozhodně jeden z největších punkových objevů tohoto festivalu. Zlo z jihu, punkový hardrock a Absolutní neklid to ve čtvrtek 25. srpna 2022 rozpálili na stagi u Branky v rámci Festivalu na ulici.
     

    Cocotte Minute na louce u sv. Jiří v Plzni

    V rámci akce Templářský víkend, vystoupila v sobotu 27.8.2022 na louce u sv. Jiří v Plzni i známá nu-metalová formace Cocotte Minute.

    © 2014-2023 panJosef.cz