Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    Anteater vydává nový videoklip HOPE po téměř dvouleté pauze!

    Tříčlenná formace Anteater z Prahy, leč s klatovskými kořeny se po téměř dvou letech vrací s videoklipem k novému singlu HOPE. Skupina se znovu spojila s producentem Thomem Frödem, který se ujal produkce ve svém studiu "I". 

    Autoři


    Přečíst článek

    Plzeňská kapela Radosta a Daniela Kolářová spojili síly ve prospěch hospicové péče!

    Plzeňská kapela Radosta dnes 2. května 2023 vydala nový singl Máňa, který je zasvěcen Hospicu Svatého Lazara v Plzni a podpoře hospicové péče obecně.

    Nezmaři oslavili 45 let působení v plzeňské Měšťanské besedě!

    V úterý 25. dubna 2023 proběhl v plzeňské Měšťanské besedě dlouho avizovaný koncert známe české folkové kapely Nezmaři

    Garážpunk's not dead vol.3 22.4.2023

    Psala se sobota 22. dubna 2023, hodinky ukazovaly něco po páté hodině odpolední a garážovou kolonií na Borech se rozezněly řízné tóny punkových skladeb. 

    LÁSKYPLNÝ Urbex se blíží! Těšte se do Urbexu již tento pátek!

    Co když, jaro zavítá nejen do přírody, ale i do našich srdíček? Chceme Vás pozvat do světa jarních vůní a láskyplných chvil, které vygradují pátečním LÁSKYPLNÝM URBEXEM 28. dubna 2023! Těšte se na hudební rozkoš, srdíčkové chvíle, divoké tanečky, pořádnou párty a přátelské pohlazení, které vám nabídnou chlapci a dívky z Láskyplno.

    Utřela slzu a Rambanbám vystoupili v klubu Bílej Medvěd!

    Páteční večer 21. dubna 2023 zval ku skapunkovému hlasu kytar do plzeňského klubu Bílej Medvěd na hudební skupiny Utřela slzu a Rambanbám. Komorní začátek akce byl sice posunut, ale na atmosféře večera to vůbec neubíralo. 

    Absolutní neklid se chystají udělat neklidný koncert v Divadle pod Lampou

    Dvojkoncert dvou oblíbených hudebních skupin – Absolutní neklid a Řeka – přijíždí do Plzně. Tato hudební událost se uskuteční ve čtvrtek 27. dubna 2023 od 20:00 hodin v Divadle pod lampou.

    Blíží se jeden z prvních open-air festivalů letošního roku - Festival Muziq

    Jednohubky úžasných zvuků, hutného groovu a směs různých stylů – to vše vás čeká v sobotu 20. května 2023 u hospůdky U Vodníka na Festivalu Muziq . Máme tu pro vás pozvánku na tu nejpádnější oslavu hudební pestrosti a pohody v západních Čechách! 

    Kapely Bonnie a The Drops společně vystoupily v Bílej Medvěd!

    V pátek 14. dubna 2023 vystoupily v plzeňském klubu Bílej Medvěd kapely The Drops a Bonnie.

    Tradiční Busking Párty se vrací do ulic města Plzně!

    Máme pro vás skvělou zprávu – tradiční Busking Párty se vrací a přináší nám hudební pecky v oblíbené lokalitě U Branky ve Smetanových sadech v Plzni již 25. dubna 2023. Připravte se na nezapomenutelný zážitek s mnoha kapelami, které vystoupí v různých časech a uchvátí vaše srdce svými jedinečnými vystoupeními.

    © 2014-2023 panJosef.cz