Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    Sobotní oslava české filmové klasiky a podpora dobré věci s kapelou Radosta a dalšími!

    Kultovní hlášky z českého filmového snímku Kulový Blesk zazní ve zcela nových souvislostech na letošním Něcobraní v sobotu 27. května 2023 v areálu Hospody pod Kopcem na Božkově. 

    Autoři


    Přečíst článek

    Punková zvěř v horažďovickém Bijáku!

    Punkové zvěři přijely do horažďovického Bijáku 20. května 2023 popřát kapely Reverb, NoMoreHiroshima, Delusion a Aculeos.

    Tragedis, Rambanbám a Bonnie vystoupili v Divadle pod Lampou!

    Už je téměř tradicí, že sobotní večery mám vyhrazené pro menší, či větší hudební událost v některém z klubů v Plzni, nebo blízkém okolí. Jinak tomu nebylo ani v sobotu s datem 20. května 2023, jelikož do Divadla pod Lampou přijeli velikáni českého punku Tragedis, doprovázení našincema Bonnie a Rambanbám!

    Čtvrteční pohodička v Zach´s pub s Prago Union.

    Dne 18. května 2023 zavítala do plzeňského Zach's pubu legendární partička Prago Union. Ale ne osamoceně - vystoupili i s live bandem.

    POUŤ JE PUNK: The Radical Anarchists v Druztové!

    V sobotu 13. května 2023 se na pouti před hospůdkou Apollo v Druztové na Plzeňsku odehrál koncert legendárních Sifon rock, kterým měla tu čest předskakovat mladá punk-rocková bandička The Radical Anarchists

    Tragedis, Rambanbám a Bonnie v sobotu rozvíří dav v Divadle pod Lampou!

    Připravte se na večer v sobotu 20. května 2023 plný nezapomenutelných zážitků a energie, kdy se na legendární plzeňské scéně Divadla pod Lampou vystřídá trojice kapel, jež vás zaručeně roztančí i rozveselí: Bonnie, Tragedis a Rambanbám!

    Hudební triumvirát ovládne páteční večer v Divadle pod Lampou!

    Páteční koncert 12. května 2023 v Divadle pod Lampou v Plzni představí tři kapely - Janet A, Anteater a Whats In The Box. Očekávejte večer plný silných hlasů, svěží energie a grunge/punkového náboje. Koncert začíná v 19:30! 

    Rodinný večer a generační střet s kapelou Elegie v Bílej Medvěd!

    Kalendář ukazoval sobotu 6. května 2023 a v plzeňském klubu Bílej Medvěd vystoupila Elegie.

    V3ska rozproudila vnitroblok plzeňského Zach's pubu!

    Ve čtvrtek 4. května 2023 vystoupila v plzeňském Zach's Pub skáčková V3ska!

    Téměř prvomájový polibek decibelů pod Lampou s Nevergreen, Arzzen a Youlie!

    Je za námi další víkend a před blížícím se „časem lásky“ nastal také čas západočeské rockové muziky. Než na druhý den předali podium plzeňského Divadla pod lampou svým o maličko známějším kolegům z Forrest Jump a Porta Inferi, odehrály v pátek 28. dubna 2023 společný koncert kapely Nevergreen, Arzzen a Youlie

    © 2014-2023 panJosef.cz