Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    Do hudební soutěže Múza se můžete hlásit do 30. září 2023!

    Ahoj všichni hudební nadšenci, veteráni, nováčci a všichni mezi nimi! Plzeň hýří hudebním talentem, a vy teď máte příležitost vyniknout jako nikdy předtím. Proč? Protože Divadlo pod lampou vyhlásilo třicátý ročník hudební soutěže Múza! Třicet let tradice, vášní a nezapomenutelných melodií!

    Autoři


    Přečíst článek

    Pilsen Busking Fest 2023 je za rohem!

    V Plzni je opět na spadnutí Pilsen Busking Fest. Tý jo, a to už je desátek? Ten čas pěkně letí. Tenhle svátek pouličního umění se chystá od 31. srpna 2023 až do 3. září 2023 a my vám tady dáme malou ochutnávku, co všechno v tohle období zažijete.

    RECENZE: Nízká Úroveň - Garážový umělec (2023)

    Rokycanská kapela Nízká Úroveň, která sama sebe definuje jako “víkendové punkáče”, slaví letos desáté narozeniny. Pro tuto bandu je současný rok o to zásadnější, protože právě letos vydává 3. studiovou desku, tentokrát nesoucí název Garážový umělec.

    Hrádeckej Letňák 2023 už tuto sobotu

    Jaké by to bylo léto bez “Letňáku” v punkovém duchu? Na tradiční akci se můžete těšit již 15. června 2023.

    Koby Fray, Shadow of Night, Decode dnes vystoupí ve Vinylu!

    Pátek, 30. června 2023, si určitě zapište do svých diářů, protože možná budete tvořit rockové dějiny plzeňského kraje! Svůj historicky první živý koncert odehraje projekt zpěváka Jakuba Svobody Koby Fray, za doprovodu kapel Shadow of Night a Decode.

    Festival na ulici v srpnu opět představí zejména plzeňskou kulturu

    Ve dnech 18. až 26. srpna 2023 opět oživí centrum města Festival na ulici. Tradiční multižánrový festival přinese návštěvníkům více než stovku koncertů, zajímavé hudební projekty a bohatý doprovodný program. 

    BASINFIREFEST 2023 slibuje špičkový line-up!

    Je na čase si vyčistit ušní kanálky a připravit se na zemětřesení, které nám letos přinese BASINFIREFEST 2023! Tento metalový kolos se chystá zahřmět od 22. do 25. června 2023 v krásném prostředí Spáleného Poříčí, jen pár kilometrů od Plzně.

    Strašický Koupák Vítá Léto již v sobotu 10. června 2023!

    V sobotu, 10. června 2023, se otevírají brány festivalu Koupák Vítá Léto. Připravte se na rockový den plný hudby, radosti a přátelského řádění a chaosu, který začíná ve 12 hodin.

    Něcobraní na podporu Hospice Svatého Lazara se vydařilo na výbornou!

    Dne 27. května 2023 se v Plzni na Božkově konala dlouho očekávaná akce na podporu Hospicu sv. Lazara. Hlavním organizátorem byla kapela Radosta v čele s kytaristou J. J. Šimonem a jejich dream team, jemuž také patří velký dík. 

    POZVÁNKA: Chodovo-Plánský Fesťák 2023

    Dne 5. srpna 2023 se uskuteční již čtvrtý ročník Chodovo-Plánského Fesťáku s pekelným programem z Česka, Rakouska, Slovenska a Polska. 

    © 2014-2023 panJosef.cz