Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    Mezinárodní kapela Bottled Fish míří do Plzně s novým singlem Covenant!

    Bottled Fish, v Praze usazená mezinárodní indie - rocková kapela, přijíždí 5. listopadu 2022 do plzeňského prostoru MōōVEMENT, kde představí i novinku Covenant z připravovaného alba Dreams Lie.

    Autoři


    Přečíst článek

    zakázanÝovoce přijede s albem Živák! do Divadla pod Lampou již tuto sobotu!

    Dvouleté odkládání koncertů kvůli covidové pandemii je snad už zažehnáno a proto se kapela zakázanÝovoce rozhodla vyjet na nabité podzimní turné. To dostalo název po novém albu „Živák!“, které vyšlo začátkem léta. Plzeňská zastávka se chystá již tuto sobotu 5. listopadu 2022 v Divadle pod Lampou!

    Kapely MDK Band a Rambanbám rozhýbaly Anděl Music Bar v rytmu ska!

    V pátek 28. října se v plzeňském Anděl Music Baru konala pořádně nadupaná skáčková show. Vystoupily skupiny Rambanbám a MDK Band, celým názvem Mladý Dynamický Kolektiv Band. Ta tímto koncertem zahájila svůj comeback na scénu po dlouhých 10 letech.

    Irské halloweenské peklo v Divadle pod lampou!

    V sobotu jsme si s pár známými vyrazili užít dlouho očekávanou irskou halloweenskou párty do Divadla pod lampou.

    The Atavists rozdovádí Anděl Music Bar

    Plzeňský klub se ve středu 26. října rozburácí rockovou muzikou skupiny The Atavists. Držitelé Ceny Anděl v kategorii Rock a Objev roku 2018 přivážejí do Plzně nové kusy z chystaného alba. Kapele předskočí karlovarští Steven's, kteří odprezentují čerstvě vydanou desku.

    Na Mighty Sounds 2023 dorazí Rancid, The Toasters, Moscow Death Brigade a Dub FX!

    Zapište si za uši datum 23. - 25. června 2023! Mighty Sounds dávají dohromady program na 17. ročník festivalu a zatím to vypadá více než slibně.

    ROZHOVOR: Plzeňské zpěvačce Kristýně Krčmové se plní její hudební sny!

    Zpěvačka a youtuberka Kristýna Krčmová si splnila svůj sen a stala se profesionální zpěvačkou. Na sociální síti Youtube má nyní již přes 24 000 sledujících, kteří sledují její videa, kde tvoří cover verze na písně k filmům od Walt Disney, či učí techniku zpěvu. Momentálně působí také jako zpěvačka v kapele Moodshake. Podpořit jí můžete i na jejím Patreonu.

    Eklektičtí doom-metal Marche Funèbre dorazí v pátek do Divadla pod Lampou. Vystoupí i Elbe a Et Moriemur!

    V pátek 21. října 2022 dorazí Marche Funèbre z Belgie do Divadla pod Lampou. Zahrají společně s tuzemskými kapelami ET Moriemur a Elbe.

    SPS a S.N.A.D. v Bílej Medvěd v rámci JSME V HAJZLU TOUR 2022

    V pátek 14. října 2022 do prostor Bílej Medvěd v Plzni dorazila punková kapela SPS z Prahy. Tato kapela je známá všem, kdo se trochu pohybuje v tvrdší muzice. Koncert se konal v rámci třetí zastávky JSME V HAJZLU TOUR, která probíhá na počest třiceti let jejich první a naprosto zásadní desky Jsme v hajzlu.

    © 2014-2023 panJosef.cz