Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    Vánoční ZLLO s Cocotte Minute v plzeňském Divadle pod Lampou!

    V sobotu 10. prosince 2022 zavítali do Divadla pod lampou Cocotte Minute, kteří slibovali !Vánoční ZLLO pro Plzeň svým vystoupením. Koncert uzavřel poslední turné roku 2022. CM s sebou přivezli i nový singl Řeka.

    Autoři


    Přečíst článek

    Anteater a Atomic (DE) společně v Moskytu!

    V pátek 16. prosince se domažlickým klubem Moskyto rozezvučí ostré kytary! Koncert zde bude mít pražská kapela Anteater a němečtí Atomic.

    Debutový singl Colors vydává plzeňská zpěvačka TEZA

    Na sólovou dráhu se prvním singlem Colors vydává zpěvačka a hudebnice Tereza Lavičková aka TEZA z dream popového dua teepee. TEZA se otevřeně hlásí k feminismu i své sexuální orientaci.

    Kam vyrazit za muzikou v prosinci 2022 podle Jitky Kuncové!

    Připravila jsem pro vás v pořadí již třetí přehled tipů kam vyrazit na koncerty. Možná bych to už mohla oslavit. Vzhledem k blížícím se Vánocům, pokud nevíte co by, může vstupenka na nějaký koncert z těchto tipů být i tipem na dárek. Samozřejmě, že s ani blížícími se Vánoci, kapely neodkládají svoje kouzelnické nástroje.
     

    V sobotu se uskutečnil festival ska a reggae - Skandál!

    V sobotu 26. listopadu 2022 se podařilo uskutečnit již třetí ročník festivalu Skandál. Festival se konal ve velmi zajímavě řešeném prostoru v baru U Kylla v Resslově ulici v Plzni. 

    Rambanbám a V3Ska zahráli ve Stříbře!

    V sobotu 26. listopadu 2022 se v Coctail baru Beseda ve Stříbře uskutečnil koncert dvou ska kapel z Plzeňského kraje - Rambanbám a V3Ska.

    Headliner Metalfestu bude Powerwolf! Navštívili jsme jejich koncert v Praze!

    Jedním z již potvrzených headlinerů na Metalfestu jsou němečtí Powerwolf – a právě ti dorazili v doprovodu kapel DragonForce a Warkings v rámci svého turné 13. listopadu 2022 do Fortuna areny v Praze…

    Záviš a Vráťa Hošek zahráli ve středu v Hifáči!

    Dne 16. listopadu 2022 v plzeňském HiFi clubu vystoupili umělci Vráťa Hošek a Záviš na oslavu dvaceti let hasičského sboru Košutka Plzeň.

    Wotazník a zakázanÝovoce v sobotu zahráli v Divadle pod Lampou

    zakázanÝovoce je aktuálně na turné k albu Živák! spolu s kapelou Wotazník. Šňůra čítá dvanáct zastávek, plzeňská připadla na sobotu 5. listopadu 2022. Kapely se vrátily do Divadla pod Lampou skoro přesně do roka a do dne a předvedli opět zajímavou show.

    Kam vyrazit za muzikou v listopadu 2022 podle Jitky Kuncové!

    V průběhu měsíce navštíví Plzeň například Staré Pušky, Proti Směru, Vojtaano, Prago Union, zakázanÝovoce nebo Gaia Mesiah! Začal nám listopad a říkáme si, že tím tedy nastává pravý čas, dát vám naše tipy, kam vyrazit do města za hudbou v měsíci listopad. Ačkoliv listí už opadává až za chvilku opadá úplně, koncerty pokračují dále!

    © 2014-2023 panJosef.cz