Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    REPORT: Kasíno is Open

    V sobotu 3.5.2014 se znovu po dlouhé době otevřely brány rokycanského rockového klubu U Pupa (většina lidí zná pod starým názvem Kasíno). Vystoupily zde skupiny z Rokycan a okolí - Indiánská rezervace, Nízká úroveň, Budulínek a Vapid.

    Autoři


    Přečíst článek

    ROZHOVOR: Fiasko - to rozhodně nečekejte!

    S punk-rockovou kapelou Fiasko, čtyř člennou bandou od Klatov, jsme udělali rozhovor po jejich vystoupení v plzeňském Jamu dne 9.4.2014.

    ROZHOVOR: Tanit - chytlavý hardrock z Plzně

    Přesně tak, jak se pachatel vrací na místo činu, tak i já se vrátila 30.4.2014 do klubu Merlin na Košutce. A za pomoci mé fotografky Nikoly Puchelové jsem si vyslechla zpěváka Jirku Kudrnu ze skupiny Tanit.

    REPORT: Zvlášňý Škola ve strašickém PDA

    Dne 3.5.2014 vystoupila legendární Zvlášný Škola za podpory Provokace bez Legrace ve strašickém klubu PDA. Část naší kapely přijela do Strašic s naším kamarádem fotografem Ivem Osvaldem okolo 19. hodiny.

    REPORT: Křest CD Alter in Mind 2.5.2014

    V pátek 2. dubna jsem spolu s fotografem Ivem Oskarem Osvaldem zavítal do plzeňského Divadla pod Lampou, kde se konal křest nového alba Alter in Mind.

    REPORT: Mucha - drsný šanson ze života

    V pátek 25. dubna jsme zavítali do plzeňského Pohoda Music Baru. Konal se zde koncert brněnské kapely Mucha. Přestože v Plzni probíhal první den Majálesového víkendu, o posluchače nouze rozhodně nebyla. Přišli jsme přesně na začátek akce a venkovní zahrádka byla již plná nedočkavců. Večer byl teplý, prosluněný, potkali jsme několik známých tváří. Panovala opravdu skvělá atmosféra, kterou podtrhoval i název klubu.

    ROZHOVOR: Glajstr Duo - neintimní intimita

    Na akci Free Tuesday, která se konala 22. dubna v Anděl Music Baru, jsme měli možnost udělat příjemný rozhovor s pánskou dvojicí kapely Glajstr Duo. Mimo to si můžete přečíst z této akce report, který naleznete zde.

    REPORT: Plzeňský Majáles 2014

    Do lochotínského amfiteátru jsme dorazili pár minut po 12. hodině. Majálesové stage byly letos rozestaveny na 4 stanovištích. Dvě hlavní, Majálesovou a Excellent stage, jste mohli nalézt ve spodní části amfiteátru, kde vystupovaly především mainstreamové kapely. Naopak v horní části se nacházely stage Akustická, kde vystupovali hlavně interpreti, kteří hrají víceméně akusticky a Altán stage, kde vystoupili kapely alternativní scény a také místní kapely.

    ROZHOVOR: Infinito - nekonečno možností

    V pátek 18.4.2014 jsem navštívil koncert klatovské kapely Infinito. S touto zajímavou formací se osobně už nějaký čas znám, například z akcí Osecká bouda a Festlegrace 2014. Společně s nimi vystoupily ten večer v klubu Parlament ještě dvě kapely. No Esc Ape, což je kvalitní grunge z Rabí a hlas zpěváka mi velmi připomíná Kurta Cobaina. Dále plzeňská Isua hrající energický pop-rock s upřímnými texty cílenými převážně na českého posluchače.

    ROZHOVOR: Ci5 - plzeňský napůl revival

    Jako dítě rockera mám ráda hospody s rockovou atmosférou a přesně tak na mě působil klub Merlin v Plzni na Košutce, kde si 19.4.2014 zahrála kapela Ci5 Plzeň. Měla jsem velké štěstí, neboť se mnou rozhor udělali hned dva členové kapely a to Antonín Jireš (kytara a zpěv) a Ladislav Procházka (basa).

    © 2014-2023 panJosef.cz