Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    Pražští neotřelí Zooblasters to rozjeli v Anděl Music Baru v Plzni!

    V sobotu 15. října 2022 nás přivábila událost do Anděl Music Baru na koncert Zooblasters.

    Autoři


    Přečíst článek

    Kam vyrazit za muzikou v říjnu 2022 podle Jitky Kuncové!

    Při koupi vstupenky na blížící se koncert Starých pušek, který se bude konat v listopadu v Divadle pod lampou mě napadlo, co vlastně ty koncerty říjnové? 

    Shrnula jsem pro vás, jaké koncerty můžeme v nadcházejících dobách očekávat.

    FOTOREPORT: Lucie revival zakončila svoji letní sezónu v Kalikováku!

    Plzeňská Lucie revival vystoupila v úterý 27. září 2022 v plzeňském klubu Kalikovák. Původně bylo v plánu odehrát poslední venkovní koncert, ale vzhledem k nepřízni počasí, byl koncert nakonec uvnitř klubu. 

    Hudební soutěž Múza 2022 - uzávěrka přihlášek se blíží!

    Je zde další ročník populární hudební soutěže Múza v Plzni. Divadlo pod lampou vyhlašuje k 1. září 2022 již dvacátý devátý ročník. Působností se tedy zařazuje mezi nejstarší vyhledávací soutěže talentů na území České republiky. Pokud už váháte, tak neváhejte dlouho. Uzávěrka přihlášek je 30. září 2022.

    GLOSA: Jste někdy introvertem na koncertě?

    Znáte to, jdete na koncert a vyvrbí se to tak, že třeba zrovna nepijete a nebo jen nemáte ten správný den na poskakování. A nebo postáváte, popíjíte si svůj drink, posloucháte oblíbenou hudbu a je vám dobře.

    Vzpomínkový koncert na Petra “Kuře” Lavičku: S.A.S., Pilsner Oiquell a Bijolit

    V pátek 16. září 2022 se prostor kultovní hospody Pod Kopcem v Božkově nesl ve znamení punku a Oi! Proběhl zde totiž vzpomínkový koncert na již rok zesnulého Petra “Kuře“ Lavičku a zahrály kapely, které míval velice rád, a to S.A.S., Pilsner Oiquell a Bijolit

    Bratislavská skupina Polemic přivezla do Plzně nálož ska!

    V pátek 16. září 2022 se v Plzni v Leháru uskutečnil koncert bratislavské ska skupiny Polemic

    Hentai Corporation a Acid Row přijíždějí do plzeňského Divadla pod Lampou!

    Hentai Corporation  a Acid Row přijíždějí do plzeňského Divadla pod Lampou. Vyvěštili vlastní ekvilibristický horoskop zkázy, a ten říká, že správnej čas, jak odbourat to napětí, je pátek 23. září ve 20:00.

    Na Guinesse v Plzni? Jedině do Zacha, a to společně se Sto zvířat!

    Kdo by neměl rád koncerty, navíc pokud jsou ve čtvrtek, a program je skvostný. Ne nadarmo se říká, že čtvrtek je malý pátek. A v tento den 15. září 2022 v Zach's pubu vystoupilo legendární uskupení Sto Zvířat.

    Démovo uvolněné nedělní odpoledne a koncert Démophobie, Laik a MHS!

    V neděli 11. září 2022 proběhl již osmý ročník procházky s Démou, který je znám především svou činností v plzeňské kapele Znouzectnost, která byla spojená s koncertem tří hudebních těles na Terase - Démophobia, Laik a MHS.

    © 2014-2023 panJosef.cz