Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    REPORT: Metalfest Open Air 2014

    Metalový svátek roku ovládl od pátku 30.5.2014 do neděle 1.6.2014 plzeňský amfiteátr na Lochotíně. Po loňské monstrózní produkci Kinga Diamonda byla pro návštěvníky letos připravena další velkolepá pódiová megashow.

    Autoři


    Přečíst článek

    REPORT: Pořad Reprák oslavil své první narozeniny

    V pátek 30.5.2014 jsme navštívili plzeňský bar Bílej Medvěd, kde se odehrával druhý ročník Reprák festu při příležitosti prvních narozenin tohoto uskupení.

    ROZHOVOR: Bijolit - postříkat a zahubit

    S punk-rockovou kapelou Bijolit se znám již tři roky a byla jsem tedy velmi nadšená, když jsem s nimi 17.5.2014 mohla udělat rozhovor na jejich koncertě v klatovském klubu U Košile.

    REPORT: Stars Are So Far pokřtili desku

    Od akce s názvem Festlegrace vol.1 uplynul už nějaký čas a my jsme s kolegyní fotografkou 31.května navštívili rokycanskou hospůdku u Pardála.

    REPORT: The WetFox a místní punks zahráli v Kalikováku

    Velice rád chodím na koncerty a čas od času zajdu i na akce, které mne ani tak nelákají složením kapel, jako spíše poznáním něčeho nového. V bývalé budově Kalikovského mlýna, kde je momentálně kromě restaurace a nějakého toho sportovního centra i hudební klub, se konalo vystoupení několika místních kvalit z plzeňska. Dne 24.5.2014 zahrály kapely Košutka Hills, Bradavice, klatovští S.V.Z. a zlínští rock'n'rolloví The WetFox.

    ROZHOVOR: Mucha - spousta divných otázek a odpovědí

    Zhruba před měsícem, 25. dubna jsem měl možnost navštívit koncert Muchy - kapely, která za dobu své dvouleté existence dokázala nasbírat spousty fanoušků, kteří ji pak pomocí serveru Hithit.cz pomohli vydat album Slovácká epopej. Dostal jsem příjemnou možnost si popovídat s hlavní hvězdou této formace Nikolou Muchovou a zakladatelem Martinem Evženem Kyšperským. Rozhovor se nesl ve velmi přátelském duchu, hodně jsme se u toho zasmáli, a jelikož Vás o to nechci připravit, pokusím se rozhovor uvést co nejvíce autenticky.

    REPORT: KOHN na Májové oslavě

    Letošní Májová oslava se odehrávala jako každoročně 30.4.2014 na Čampuli v Tlučné. U hospody Saloonzde k poslechu zahrála kapela KOHN.

    REPORT: Žádnej Strach v Rock Impuls

    Dne 17.5.2014 jsme s partou kamarádů od Rokycan vyrazili do nově otevřeného plzeňského klubu Rock Impuls.

    REPORT: Tanit a Paradox v Merlinu

    Dne 30. dubna 2014 jsme kolem deváté hodiny večer s kolegyní zavítaly do klubu Merlin na Košutce. Vystoupily zde kapely Tanit a Paradox. Hned co jsme si objednaly pití se za našimi zády rozezněly první tóny skupiny Tanit. Netrvalo dlouho a nejen na pódiu to neskutečně ožilo, jelikož se do příchozích návštěvníků rychle vlévala atmosféra.

    REPORT: Kasíno is Open

    V sobotu 3.5.2014 se znovu po dlouhé době otevřely brány rokycanského rockového klubu U Pupa (většina lidí zná pod starým názvem Kasíno). Vystoupily zde skupiny z Rokycan a okolí - Indiánská rezervace, Nízká úroveň, Budulínek a Vapid.

    © 2014-2023 panJosef.cz