Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    REPORT: Letní slavnost U Stočesů v Rokycanech

    V pátečním podvečeru 27. června se konala letní slavnost v rokycanském minipivovaru U Stočesů, která byla pořádaná k 3. výročí od otevření. Začátek víkendového slavení narozenin zahájili domácí rokycanštíBudulínci, Cheers! z Plzně a nejdále dojíždějící pražská kapela DiscoBalls.

    Autoři


    Přečíst článek

    REPORT: KOHN na statku v Luhově

    V neděli 29. června jsme vyrazili na dopolední bigbít oblíbené kapely Kohn.

    REPORT: Cheers! a Malá bílá vrána v Zach's Pub

    Dne 26. června 2014 jsme navštívili venkovní terasu známého plzeňského klubu Zach's Pub. Na to, že se v Plzni odehrával všemi médii protěžovaný koncert desetiletí Lucie 2014 v lochotínském amfiteátru (reportáž zde), to neubralo na návštěvnosti a klub byl přeplněný návštěvníky. O perfektní zvuk se postaral pan Zeman, se kterým máme výborné zkušenosti i s naší vlastní kapelou. (pozn. autora)

    REPORT: V3SKA a SticX zahráli v Šach Matu

    Déšť neodradil fanoušky, aby přišli do plzeňského Šach Matu, kde se v sobotu 28.6.2014 sešla směs punku, ska a reggae v podání kapel SticX a V3ska.

    ROZHOVOR: Atombordel - melodický oi-punk ze Strašic

    Na festivalu Koupák vítá léto 2014, kterou organizovali strašičtí Sex Deviants, jsme pro vás vyzpovídali zajímavou punkovou formaci Atombordel. Kapela se po delší době vrátila na pódia a je na nich vidět, že ještě neřekli své poslední slovo!

    REPORT: LUCIE 2014 pohledem fotografa

    Jako akreditovaný fotograf jsem si pod pódiem užil jen tři písně. Byl jsem rád alespoň za ně, protože vyfocením své oblíbené kapely, jež poslouchám od začátku její existence, jsem si splnil další sen.

    REPORT: Michal Šindelář & Martin Juha v Mýtě u Rokycan

    Nedělní akce nejsou zrovna obvyklé, ale musím uznat, že to ze strany pořadatelů nebyl tak špatný tah. V Mýtě u Rokycan se dne 22. června 2014 v 17.hodin uskutečnil koncert tří nadaných muzikantů v kostele sv. Štěpána.

    AKTUALITA: Sifon procházejí dočasným rozpadem

    Známá plzeňská hard-rocková kapela Sifon prochází dočasným rozpadem. Co je myšleno slůvkem dočasný? Dne 22.6.2014 oznámil veřejnosti svůj odchod kytarista a zpěvák Tomáš Navrátil. 

    ROZHOVOR: SticX - řízný žesťový ska-punk z Domažlic

    Na Plzeňském Majálesu 2014 jsme odchytili Josku, frontmana a kytaristu ska-punkové kapely SticX, abychom mu položili několik záludných otázek.

    RECENZE: Lord - 1000 poschodí (2014)

    Mám před sebou nové album znovuzrozené kapely Lord, která v devadesátých letech patřila u nás na Klatovsku k tomu nejlepšímu, co zábavový bigbít mohl nabídnout.

    © 2014-2023 panJosef.cz