Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    REPORT: Koncert pro "Vencu Stezku" - Spirala Theatre Show a Regenerace 27.10.2015

    O záštitu této pohodové akce se postaral hlavně Lumír "LEM" Aschenbrenner, Městský obvod Plzeň 1, Rock rádio a Míša Leicht a Rádio Samson.

    Autoři


    Přečíst článek

    RECENZE: Plzeňské Discovery (1) - Představení nového seriálu

    Zdravím všechny příznivce kvalitní muziky. Jménem hudebního portálu PlzeňskéKapely.cz bych vám rád představil náš nový projekt, který jsme nazvali „Plzeňské Discovery“. Pravdou je, že lidé v současné době značně zpohodlněli a pomalu přestávají vyhledávat věci nové a neotřelé. U muziky toto smutné pravidlo platí dvojnásobně.

    ROZHOVOR: Zpověď klávesového mága Míly Orcígra

    Vyzpovídal jsem pro Vás Miloslava Orcígra, absolventa konzervatoře, který se zapsal do dějin ro(c)ku v rockových formacích a zvučných jmen, jako například Gépard, Turbo, Whitesnake revival, MSP Michala Šindeláře,Jabkowitz, Bumerang, Sifon a úplně nové Kohn.

    REPORT: Basinfirefest 2014

    Rok utekl jako voda a od 25. do 28. června 2014 probíhal další ročník festivalu Basinfirefest, který se odehrával v příjemném prostředí Spáleného Poříčí. Podle reakcí přímo na místě i na sociálních sítích, žádný ročník ještě nevyvolal tolik vášní a negativních reakcí.

    REPORT: Panoptikum - punkový rej v plzeňském vnitrobloku

    V sobotu 5. 7. 2014 se konal koncert tří, téměř plzeňských punkových skupin, jejichž jména jsou již dosti zapsaná v pamětech místní punkové omladiny. Koncert se odehrával na zahrádce v prostorech Kafe Panoptikum, která sousedí blízko s oblíbenou „Woháňkou“, neboli krčmou U Krokodýlího ocasu. Díky open air vystoupení ve vnitrobloku se musela dodržovat noční klidová hodina, a tak se začínalo již úderem sedmé večerní.

    REPORT: ČVIKFEST 4

    Dne 21. června se v Pňovanech na severním Plzeňsku uskutečnil již čtvrtý ročník ČVIKFESTu. Letošní ročník byl spojen i s fotbalovým turnajem (5+1), který probíhal před hudební produkcí.  Do turnaje se přihlásily čtyři týmy a zvítězil domácí tým "Pňovany".

    ROZHOVOR: Brutus - poctivý český bigbít

    Na koncertě známé české kapely Brutus v Plasích dne 28.6.2014 naše reportérka  vyzpovídala Sášu Plesku, zpěváka a klávesistu.

    REPORT: Brutus v Plasích na louce

    Dne 28.6. 2014, poslední sobotu v měsíci, tradičně jako už po několik desetiletí zahrála legendární skupinaBrutus v Plasích na louce. V letošním roce  již podruhé.

    REPORT: Letní slavnost U Stočesů v Rokycanech

    V pátečním podvečeru 27. června se konala letní slavnost v rokycanském minipivovaru U Stočesů, která byla pořádaná k 3. výročí od otevření. Začátek víkendového slavení narozenin zahájili domácí rokycanštíBudulínci, Cheers! z Plzně a nejdále dojíždějící pražská kapela DiscoBalls.

    © 2014-2023 panJosef.cz