Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    REPORT: Tři sestry 2014 Gambrinus tour

    Skupina Tři sestry zahrála v rámci Gambrinus Tour 2014 v pátek 13. června 2014 za plzeňskou Plazou. Celé turné čítá 21 koncertů v duchu open-air.

    Autoři


    Přečíst článek

    REPORT: HRAKULÉTO - kde jinde než v Hradišti

    Druhý ročník RockFestu HrakuLéto u kterého jsme samozřejmě nemohli chybět! Bylo krásné teplé odpoledne a sluníčko mimořádně pralo, o čemž vypovídala návštěvnost a prodej lahodného pivního moku na místní plovárně .

    REPORT: Koupák Vítá Léto 2014

    Letošní ročník festivalu Koupák Vítá Léto se nesl převážně v punkovém duchu ve složení kapel, a to bylo rozhodně dobře. Konal se 14.6.2014 a přišlo bezmála 300 návštěvníků, počasí bylo naprosto ideální, okolo 23° Celsia. Jednoduše občas slunce vysvitlo, kdy následně jeho horkost střídal příjemný vánek a přitom po celý večer nespadla ani kapka. K vidění byly kyblíky s Cuba Libre a pivo byl točený jedenácti stupňový Bakalář.

    RECENZE: Radiator - V diviznách (2013)

    Ani kapele Radiator se nevyhnula tvrdá stránka reality, kterou prochází víc než polovina kapel po celém světě. Jednoduše zrod, rozklad a po čase nový zrod. Skupina vznikla v roce 2003 a hned rok nato se rozpadla. Nové položení základů přišlo až v roce 2010, takže uvádějme a pamatujme si, že kapela Radiator vznikla v roce 2010. Za sebou mají album IX:I, které chlapci nahráli a vydali v roce 2012. Rok se s rokem sešel a máme tu album nové s názvem V diviznách.

    AKTUALITA: Avidity For... budou bojovat ve finále soutěže Múza

    Úspěšný rok zažívají plzeňští AVIDITY FOR... Metalová úderka se může pochlubit nabouchanou koncertní soupiskou a třešničkou na dortu je postup do finále kultovní soutěže Múza, které se uskuteční 12. června 2014 tradičně v plzeňském klubu Pod Lampou.

    ROZHOVOR: Lord - bezmála 30 let na pódiu

    Kapela Lord vydala novou desku pod názvem 1000 poschodí a to byl rozhodně důvod si popovídat.

    REPORT: Sifon - V Tlučné se na bigbít nechodí

    V Tlučné dne 6.6.2014 zahrála v rámci zahájení nové sezóny místního koupaliště oblíbená kapela Sifon. Bohužel byl koncert špatně naplánován a hrát se začínalo až kolem 21. hodiny.

    ROZHOVOR: Stars are so Far - melodický pop-punk

    Jak jsme již zmiňovali v reportu z 31.5.2014, kde probíhal křest nového alba, kapelu Stars are so Far jsme pro vás také vyzpovídali. Proč se změnil název? Jak se změnila sestava? Jaké mají kluci plány do budoucna? Odpovědi na tyto otázky nám ochotně poskytli Matěj Novák a Lukáš Monhart.

    REPORT: StreetFighters a Breathing the Bottom v Kalikováku

    Opět jsme si našli cestu do Kalikovského mlýna. Tentokrát se zde sešla společnost holdující hardcore stylu. Návštěvníci se mohli těšit na kapely Breathing the Bottom a StreetFighters a to v pátek 30.5.2014.

    ROZHOVOR: S.A.R.S. - studentská kapela rokycanského gymnázia

    Studentská hudební skupina S.A.R.S. se zaměřuje výhradně na covery. Zaběhlé věci od Deep Purple, Black Sabbath, či Foo Fighters hrají skutečně skvěle. Jak to bude se S.A.R.S. dál až její členové rokycanské gymnázium dochodí? Pustí se do vlastní tvorby? Kde poté hodlají zkoušet? Kapelu S.A.R.S. jsme zastihli na křestu nového alba Stars are so Far dne 31.5.2014. Na všechny dotazy nám ochotně odpověděla dvojice kytaristů, Tomáš Gold a Vláďa Wohlrath.

    © 2014-2023 panJosef.cz