Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    REPORT: Déšť Michala Horáka nezastavil, u Zacha si dav vyvolal dokonce čtyři přídavky.

    "Jé, on je nějakej malej" glosoval situaci malý chlapec, stojící kousek ode mně, zrovna když se tento písničkář původem z Hradce Králové objevil na podiu. Dobrá, Michal Horák asi zrovna na první pohled nevypadá, že by byl nějakým vášnivým basketbalistou, i když možné je všechno. Každopádně v jeho písničkářské kariéře ho výška rozhodně nijak nelimituje. O pravdivosti tohoto tvrzení se mohli posluchači přesvědčit 17. 8. 2020 v Zach's pubu.

    Autoři


    Přečíst článek

    AKTUALITA: Pilsen Busking Fest 2020 odhaluje další část programu a zůstává optimistou!

    Jak už organizátoři zveřejnili před více než měsícem - Pilsen Busking Fest 2020 se bude konat i v letošním roce a dokonce ve skutečně letním termínu od 4. do 5. září! Návštěvníci se již po sedmé mohou těšit na multižánrový program, který bude tradičně velice pestrý. Nebudou chybět jak domácí, tak i zahraniční umělci nebo oblíbená kreativní zóna Živá Velryba.

    RECENZE: Klatovští Strip Dolls mají nový videoklip

    Od doby kdy jsme o kapele Strip Dolls informovali  poprvé, uběhly 4 roky. Tehdy v roce 2016 měla tato banda venku nový videoklip k písni Bike'n'Roll a my jsme v rámci rubriky Plzeňské Discovery rozebrali jejich stručnou kapelní historii. Čas plynul a Strip Dolls prošli za tu dobu zásadní změnou, a tou je výměna zpěvačky, a tak se po deseti letech s kapelou rozloučila Kimi a na její místo nastoupila Bára "Leila" Kovaříková.

    AKTUALITA: Pilsen Busking Fest 2020 se jako jeden z mála letních festivalů uskuteční!

    Vzhledem k optimistickému vývoji pandemie covid-19 přicházejí organizátoři oblíbeného mezinárodního pouličního festivalu se skvělou zprávou. Pilsen Busking Fest 2020 se bude konat i v letošním roce a dokonce ve skutečně letním termínu od 4. do 5. září! Návštěvníci se již po sedmé mohou těšit tradičně na multižánrový program a i když to dlouho vypadalo nereálně, tak i na umělce ze zahraničí.

    Festival na ulici proběhne na konci srpna, vrací se ke kořenům!

    (Plzeň, 30. června 2020) – Ve dnech 21. až 29. srpna opět oživí centrum města open air kulturní projekt. Nový pořadatel Festivalu na ulici naváže na téměř třicetiletou tradici akce a nejvíce prostoru chce dát plzeňským kapelám. Kromě tří venkovních hudebních scén a vybraných klubů se návštěvníci mohou těšit na další kulturní a rodinný doprovodný program v ulicích. Vstup na festival je zdarma.

    AKTUALITA: Nalijme si čisté whisky! Steven Daniels vydali nový klip!

    Představte si situaci, že v tomto slunečném počasí jedete na výlet autem. Z autorádia vám v této chvíli zní převážně rockové pecky z tuzemské tvorby. Vsadím boty, že kdyby vám v té chvíli začali hrát z Vašich reproduktorů Steven Daniels, asi by vás ani nenapadlo, že se jedná o menší bandu z Plzně.

    AKTUALITA: V létě bude DEPO2015 žít kulturou akcemi DEPOvLETU

    Od 30. 6. do 28. 8. 2020 bude nádvoří plzeňského DEPO2015 místem pro živé koncerty, gastronomicko-hudební večery, letní kina, divadla i speciální programy pro rodiny s dětmi. Celá série událostí dostala souhrnný název „DEPOvLETU“.

    REPORT: Pokáč v rámci Rock for People Home na nádvoří plzeňského pivovaru + rozhovor

    Písničkář Jan Pokorný alias Pokáč nevystupoval v Plzni poprvé. Přesto se do jisté míry o premiéru jednalo. Na známého interpreta totiž v rámci série akcí Rock for People Home (unikátní projekt festivalu Rock for People a MALL.CZ) čekala velice netradiční "stage" připomínající jukeboxy z let minulých. Pokud se člověku zachtělo  muziky, tak po vhození pár drobných a výběru písničky, stroj začal vyhrávat. Takže se bavíme o takovém předku v dnešní době oblíbeného Spotify! Skoro...

    AKTUALITA: The Fool, HANA & Y? v rámci LOVE festivalu již tento víkend v Mlýnské strouze

    Festival lásky už po páté! Mlýnská strouha, přednášky, koncerty, zábava pro děti, i dospělé. Oslavte již 5. ročník. Jak pořadatelé tvrdí, láska a štěstí dělá naše životy tím, čím jsou.

    © 2014-2023 panJosef.cz