Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    I holky umí pořádně zakřičet! Anteater vydávají singl a videoklip k písni I Can Save You!

    Mladá kapela ANTEATER původem z Klatov a Domažlic vznikla teprve v roce 2018. Tříčlennou kapelu v čele s charismatickou zpěvačkou a baskytaristkou Andy doplňují kytarista Jindra a bubeník Hanzi. Od prvního koncertu se stali malou senzací, jmenujme i jejich úspěchy v hudebních soutěžích Múza - 1. místo, Strahov OpenAir Band Contest - 1. místo, finále soutěže Planetrox. To vše za pouhý jeden rok.

    Autoři


    Přečíst článek

    Skupina Ať se snaží ona zahraje poprvé v Plzni! Předskočí jim Důležitá IN Formace!

    Tuto středu 29. září 2021 vystoupí v plzeňském hudebním klubu Anděl dvojice rockových kapel. Událost na facebooku zde. Večer otevře rokycanská Důležitá IN Formace následovaná skupinou Ať se snaží ona, která na svou premiéru ve městě Plzeň přiváží i minulý pátek vydaný singl Holka s kabelkama místo uší. Akce začíná v půl deváté večer.

    Neoficiální zahájení akademického školního roku Gaudeamus igitur již tuto středu v Plzni u Branky!

    Již tuto středu 22. září se uskuteční hudební přehlídka Gaudeamus igitur 2021, jako neoficiální zahájení akademického školního roku, v oblíbeném prostoru u Branky v plzeňských Smetanových sadech.

    Kapela Frozen Poppyhead v novém klipu dokazuje, že malířství a hudba spolu dokonale fungují!

    Videoklip patří k písni Prickly Heart, kterou jsme měli možnost slyšet z již vydaného alba Everfrost. Podle kapely ale píseň nabírá plných rozměrů teprve až s klipem.

    Plzeňské náměstí Republiky a okolní ulice i parky obsadí ode dneška až do neděle Pilsen Busking Fest!

    Čím dále více oblíbenější festival oslavující pouliční umění již zveřejnil svojí mapu i program. Návštěvníci se tak mohou během této 4 denní pestré přehlídky těšit na umělce doslova z celého světa. Nebudou chybět ani oblíbené kreativní zóny, různé prodejní stánky a spousty dobrého jídla a pití. Podívejte se sami na web či sociální sítě pořadatelů, které doslova přetékají zajímavým obsahem jak pro mladší, tak i starší ročníky.

    Koncert Škworů se přesouvá do pivovaru

    Kapela Škwor dorazí do Plzně 17. 9. 2021 v rámci Tváře smutnejch hrdinů TOUR. Majitelé vstupenek by dnes ve svých emailových schránkách měli nalézt informace o zásadní změně, a to je, že se koncert přesouvá z původně avizovaného Lochotínského amfiteátru na nádvoří plzeňského pivovaru.

    Acid Row: Z výhry z Múzy jsme si koupili první dodávku

    V rámci koncertní série DEPOvLETU 2021 přivezli v pátek 9. července svůj garage punk/stoner rock pražsko-plzeňští Acid Row. Koncert z ústí haly zněl krásně nahlas a natlakovaně a kotel se rytmicky pohupoval a pokývával hlavami. Když jsem si kapelu po koncertě odchytával na rozhovor, bubeník Jiří v květovaných šatičkách jen poprosil o chvíli strpení, aby se mohl převléct do pohodlnějších šatů. Přišel v ještě volnějších šatičkách a byl náležitě spokojen s prostorem a pohodlím oděvu. Kapelu jsem si odtáhl stranou a začal se vyptávat.

    Totáči se v Rokycanech vrátili ke svým kořenům.

    Punková apokalypsav Rokycanech svou dlouholetou tradici. Její první ročník se konal 21. 12. 2012, kdy měl dle četných konspiračních teorii nastat konec světa. Podle tohoto "magického" data dostala také svůj název. Konec světa nenastal, a tak se "apokalypsa" koná (s vyjímkou loňské koronapauzy) každoročně. Za svou dobu už na ní zahráli více či méně známá jména tuzemské punk-rockové scény. Z důvodu velkého zájmu se organizátoři rozhodli, že by se akce nemusela konat pouze v předvánočním čase a tak se 10. 7. 2021 v Hospůdce u Pardála, uspořádala Punková apokalypsa vol.8 .

    8. ročník Punkové apokalypsy přiváží Totální nasazení po 8. letech do Rokycan! Již tuto sobotu!

    Totální nasazení! Kapitola sama o sobě. K vidění jste je mohli v Rokycanech vidět naposledy v roce 2013, v rámci tour Oceloví ptáci, v dnes již nefungujícím klubu Kasino.

    Festival na ulici opět představí zejména plzeňskou kulturu.

    Ve dnech 20. až 28. srpna opět oživí centrum města Festival na ulici. Tradiční multižánrový festival po loňském úspěchu pokračuje ve svém zaměření především na plzeňskou scénu, výběrem kapel a doprovodného programu chce přispět k restartu kultury ve společnosti. Návštěvníci se mohou těšit na nové scény, speciální hudební projekty a propojení s dalšími plzeňskými akcemi. Vstup na festival je zdarma.

    © 2014-2023 panJosef.cz