Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    ROZHOVOR: Life Insult aneb Nejsme fajn kapela

    Experimentální rockovou kapelu Life Insult jsem už čtenářům Plzeňských kapel představila v minulém roce. A protože nyní v obměněné sestavě chystají koncert v Bílým Medvědu, trošku vám je po delší době vyzpovídám.

    Autoři


    Přečíst článek

    Koncerty Články Reprák O projektu Chci se přidat REPORT: Vidláci vyrazili na Rammstein

    První ze dvou koncertů německé kapely RAMMSTEIN se odehrál v neděli 28. května v pražské EDEN Aréně. Vstupenky na nedělní koncert byly vyprodané "v cuku letu", takže byl vyjednán ještě jeden koncert a taktéž byl hned vyprodaný. Předměstí Plzně, rozuměj Praha, se již v brzkých odpoledních hodinách začalo množit černě oděnými postavičkami s jasným cílem - Vršovice a Eden.

    GLOSA: 150 korun za koncert? Tak to nejdu!

    Opravdu dlouho jsem přemýšlel nad článkem tohoto rázu a nyní jsem sem se konečně odhodlal. Určitě to znáte. Ve vašem okolí se schyluje ke koncertu vašeho oblíbeného interpreta a bohužel většina přátel kolem to samozřejmě neposlouchá. Po chvíli přemítání vás napadne kamarád, který má tohoto interpreta v oblibě stejně jako vy.

    KAPELNÍ REPORT: Curlies - Zahráli jsme si před The Real McKenzies

    Ahoj parto!

    Už je zas čtvrtek.. Ten tejden strašně rychle letí. Ještě pořád pobíráme zážitky, dojmy ze soboty, stále tomu nemůžem uvěřit! Předtím, než začnu psát o víkendu, chtěl bych za celou kapelu poděkovat Bandzone týmu za to, že nás celých 7 dní propagovali na hlavní stránce, jako Tip týdne. Udělalo nám to velkou radost!

    Původně jsem si chtěl zachovat vzpomínky na své koncerty, říká zakladatel webu PlzeňskéKapely.cz

    Každý, kdo účinkuje v nějakém hudebním uskupení, si rád vzpomene na odehrané koncerty. Aby mu zážitky z vystoupení nesplývaly, založil si Josef Petřík blog, kam si poznatky z večerů v klubech, sálech a festivalech zapisoval. „Chtěl jsem si zachovat dojmy, abych na ně nezapomněl. Pak se mi začali ozývat kamarádi, že to je dobrý nápad,“ říká.

    AKTUALITA: Rádio KISS Proton v Plzni končí!

    Pamatuji si rok 1998, bylo mi 8 let a já od babičky s dědou dostal svůj první kazeťák. Sedával jsem u rádia a snažil se nahrát všechny písničky z večerní hitparády co mě chytly za srdce na MC kazety. Nyní je vysílání rádia, které jsem objevil jako jedno z prvních, u konce.

    AKTUALITA: Blaze Bayley a Katr v plzeňské Šeříkovce

    Wau... BLAZE BAYLEY (ex Iron Maiden) se vrací po čtyřech letech do Plzně. Onehdá jel turné s akustickou show s kytaristou Thomasem Zwijsenem. Během letošního světového turné k nové desce "Endure and Survive", která vyšla začátkem března, navštíví dvakrát Českou Republiku. V neděli 30. dubna 2017 (v pondělí je svátek) přijede tato legenda do plzeňské Šeříkovky. Jako host vystoupí místní kapela KATR.

    AKTUALITA: Charitativní koncert pro Dětské centrum v Plzni

    Studentská organizace ELSA Plzeň pořádá 26. dubna 2017 charitativní multižánrový koncert na podporu Dětského centra v Plzni, který proběhne v Papírně (Zahradní 173/2, Plzeň). Účast přislíbili plzeňští Pearly SecondsBig Boy Band a pražští No Pressure a The Wild Roots. Součástí programu bude také aukce podepsaných předmětů - například tričko od plzeňské Victorky či tričko od kapely Pipes and Pints. Koncertu poskytla záštitu i náměstkyně primátora města Plzně Eva Herinková.

    Výtěžek z koncertu a z aukcí bude věnován ve prospěch Dětského centra v Plzni.

    KAPELNÍ REPORT: Velikonoční večírek v Rakovníku!

    V pondělí 17. dubna 2017 jsme vyrazili s rokycanskou kapelou Budulínek do Rakovníka. Zde se měla ve večerních hodinách odehrát akce nesoucí název Happy Easter. Už při příjezdu jsme si nemohli nevšimnout menší stage stojící uprostřed ulice. Hned po vystoupení z aut jsme pocítili agresivní zimu, proto nás také velice překvapil zpěvák kapely 2nd, která právě hrála svůj set, jelikož vystupoval pouze v košili.

    REPORT: 30 let E!E a The Fialky v Kalikováku

    Propršené odpoledne nad Plzní se změnilo ve studený večer. Dvě piva u kamarádky na bytě a hurá do Kalikováku. Dnes večer, 13. dubna 2017, sem dorazili pánové z řad českých punkových legend, aby zde společně s námi oslavili 30 let existence fenomenální kapely E!E. Společně s The Fialky obrážejí bary a kluby napříč celou republikou už téměř dva měsíce.

    © 2014-2023 panJosef.cz