Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    AKTUALITA: Lidé se loučili s Kafe Smetanka aneb konec kulturních střed!

    V pondělí 6. ledna 2020 od 11:00 do 14:00 jste si mohli naposledy pochutnat na kávě a vyhlášených palačinkách v Kafe Smetanka na plzeňském náměstí Republiky. Fronta byla opravdu dlouhá a rozloučit se přišel nejeden kavárenský fanoušek.

    Autoři


    Přečíst článek

    AKTUALITA: Nepropásněte Poopeek RoadShow 2020 v plzeňském Vinylu. Vystoupí Milan Samko!

    Poopeek RoadShow 2020 hlásí 9 zastávek v České republice i na Slovensku

    Jste samostatným interpretem, máte kapelu či organizujete koncerty? Pak je Poopeek RoadShow 2020 tou správnou událostí, kterou byste si měli zpestřit svůj lednový vycházkový jídelníček. Celkem 9 zastávek během 2 týdnů čítá RoadShow 2020, během níž se bude diskutovat o problematice dnešního kulturního/hudebního trhu a úskalích bookování interpretů. 

    AKTUALITA: The Dreadnoughts nakonec nepřijedou vlakem a bude to jejich jediná zastávka v ČR!

    EDIT: Dostala se k nám informace, že se ke kapele The Dreadnoughts dostalo video, kde průvodčí v rychlíku vyšší kvality řeže obuškem cestujícího a romantická představa cestování vlakem padla. Nově máme informaci, že The Dreadnoughts dorazí v rámci tour dodávkou.

    REPORT: Akustický koncert Cheers! v Zach's Pub

    Ve čtvrtek 26. prosince 2019 jsme navštívili plzeňský klub Zach's Pub, kde vystoupili plzeňští folk-punkoví Cheers! Jak už je tradicí v čase Vánočním.

    REPORT: Krucipüsk zakončili turné v Plzni!

    V sobotu 28.12.2019 bylo v Šeříkovce opět živo. Své turné zde zakončila liberecká banda Krucipüsk. Jako předkapela měla původně vystoupit parta Syndrom, avšak z důvodu onemocnění jednoho z členů byli narychlo nahrazeni dravými Wishmasters, kteří předvedli set plný nadupaného symphonic-metalu. Headliner večera, začal hrát krátce po desáté, a bylo to opět skvělé, ale i dost odvážné.

    REPORT: Trautenberkova předvánoční besídka

    Oblíbená Tanz - metalová banda z Klatov po roce opět vyprodala Depo2015! Minulý rok dokonce Trautenberk kvůli velkému zájmu přidali ještě jeden koncert. Letos tomu tak nebylo, jak sama kapela předem avizovala, kdo zaváhal, měl zkrátka smůlu.

    REPORT: Pokáč opět vyprodal Zach's pub

    Davy lidí před vstupem a cedule "vyprodáno". Takový pohled se naskytl všem, kteří se v úterý 6.8.2019, kolem půl deváté večerní potulovali kolem plzeňského Zach's pubu. Dorazil totiž písničkář Jan Pokorný, alias Pokáč.

    REPORT: Gambrinus den 2019

    Bylo to velkolepé. Celé město se zdobilo v barvách Gambrinusu. V ulicích po celém centru jste mohli vidět červené, bílé a zlaté fáborky, rudé pivní stany a bílé plůtky, které lemovaly jednotlivé zahrádky. Možná někdo z Vás neví, že jednou z myšlenek Gabrinus dne je totiž užít si pivo jako doma na své vlastní zahrádce. Proto zde najdete bezpočet restaurací a hospod, které si otevřely vlastní zahrádky, kde dostanete pivo do skleněného půllitru a ne do plastového kelímku. A samozřejmě nechyběly čtyři stage, kde byl program nadupaný až k prasknutí. 

    AKTUALITA: Gambrinus den 2019

    Tak jako v loškém roce i letos web PlzeňskéKapely.cz podpořil program Gambrinus den 2019, který otevře na plzeňském náměstí největší zahrádku již tento pátek a sobotu (21. a 22. 6. 2019). Těšit se můžete na skvělé pivo, fantastické jídlo a na opravdu nadupaný program a to hned na několika stageích. Loni jsme pro Vás pomáhali připravit celý první den, kdy jste už několik týdnů předem mohli hlasovat pro tři kapely, které vytoupily v předvečer Gambrinus dnu. Letos jste ze šesti kapel vybírali pouze jednu, která zahájí celý program na hlavní stagei. S nádherným výsledkem 770 hlasů soutěž vyhrála a večer zahájí místní kapela Pearly Seconds

    REPORT: Kapela Škwor zahrála unplugged v DEPO2015

    Máte ještě lístky?" "Ne, bohužel je vyprodáno".

    © 2014-2023 panJosef.cz