Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    REPORT: Vojtaano měl vyprodáno, došlo i na francouzštinu!

    Vojtěch Záveský alias Vojtaano zahrál 23.1.2020 opět v Zach's Pub v Plzni. Nechyběly zásadní pecky, ostřejší fórky, a pokud se opět chcete ptát... ano došlo i na Budulínka.

    Autoři


    Přečíst článek

    AKTUALITA: Podpořte teepee ve vydání nové desky Where the Ocean Breaks

    Před pěti lety se dva středoškoláci potkali u Teery v pokojíčku a společně složili svojí první píseň Albatross. Od té doby se protloukají českou nezávislou hudební scénou. V roce 2016 vydali své debutové album Albatross a před třemi lety EP Mirorrs. Od té doby se toho hodně změnilo. teepee již nejsou středoškoláci, mnoho toho zažili, odehráli desítky koncertů v ČR i zahraničí. Nahromadilo se jim v šuplíku tolik písniček, že bylo třeba natočit nové album.

    AKTUALITA: Vojtaano zahraje u Zacha již tento čtvrtek!

    Stand-up komik, herec a v neposlední řadě muzikant Vojtěch Záveský alias Vojtaano opět dorazí zahrát do Plzně, a to do Zach's pub.

    AKTUALITA: Zach's pub dnes oslaví 25 let!

    Naproti novému divadlu dnes v sobotu 18.1.2020 bude veselo, Zach's pub totiž oslaví velice významné jubileum.

    AKTUALITA: Plzeňští Mandrage se loučí! V sobotu 22. února 2020 vystoupí naposledy v plzeňském DEPO2015.

    Plzeňská pop-rocková kapela Mandrage se rozloučí se svými fanoušky a v sobotu 22. února 2020vystoupí v plzeňském DEPO2015.

    AKTUALITA: Múza? Tradiční soutěž kapel bude opět hledat talenty!

    Divadlo pod Lampou společně se svými partnery, uspořádají další ročník soutěže Múza. Stane se tak už po dvacátéosmé. Kapely, které chtějí se svou autorskou tvorbou letos zabojovat, mohou odevzdat přihlášku do 15.1.2020.

    REPORT: The Dreadnoughts společně s Pirates of the Pubs vyprodali Divadlo pod Lampou

    V pondělí 6.1.2020 se konal jeden z prvních větších koncertů na které se jen tak nezapomíná. Po 8 letech k nám přijeli kanadští The Dreadnoughts a jako předskokany si pozvali českobudějovické Pirates of the Pubs. Po koncertě Royal Republic před 2 lety to byl nejnarvanější koncert v Divadle pod Lampou, na kterém jsem byl.

    AKTUALITA: Rybičky 48 shánějí support! Ve hře jsou i zástupci z Plzeňska!

    Kutnohorská banda Rybičky 48 dorazí v rámci svého turné Rockový Stužkováky i do Plzně. Stane se tak 21. 2. 2020. Jedná se tak o jakýsi předkrm před hlavním chodem, který se bude podávat ke konci tohoto roku v O2 aréně. V rámci "stužkováku" se však rozjíždí i velice zajímavá akce Rockový Katapult, která cílí na mladé kapely.

    AKTUALITA: Kapela P.V.A. zahraje neopakovatelný koncert k 25. výročí v Divadle pod Lampou

    "V roce 2020 tomu bude neuvěřitelných 25 let, kdy P.V.A. nahráli a následně u Papagájova hlasatelevydali audiokazetu Prasata Vyšší Autority," říká Majkl, autor a zakládající člen P.V.A. "Pro mnohé punkery z 90 let se kazeta stala vpravdě kultovní nahrávkou. Některé písně hrajeme dodnes, o řadu z nich si na koncertech fanoušci často říkají. A taky se hodně ptají, jestli se dá kazeta v dnešní době někde sehnat. A to nás přivedlo na myšlenku oslavit 25 let od vzniku Prasat velkolepým neopakovatelným koncertem."

    © 2014-2023 panJosef.cz