Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    AKTUALITA: Strangemind & Žántí – singl Králova lež

    Říkali jste si, že v této zvláštní době by vás osvěžil nějaký originální hudební počin? Ten následující by rozhodně mohl.

    Autoři


    Přečíst článek

    REPORT: Čardáš v sedě a Vášeň pro hudbu

    V době aktuálních vládních restrikcí postihujících pořádání kulturních akcí se i plzeňské kapely snaží dostát svým (již několikrát přeloženým) termínům koncertů. Jako například plzeňácí Seventh Passion 29. září 2020 v Anděl Music Baru. I přes parket plný židlí sálem pulzoval rock'n'roll.

    AKTUALITA: Gaudeamus igitur se i přes všechny nově zavedená opatření konat bude!

    Již tuto středu 23. září 2020 se uskuteční hudební přehlídka Gaudeamus igitur 2020, jako neoficiální zahájení akademického školního roku, v oblíbeném prostoru u Branky v plzeňských Smetanových sadech.

    AKTUALITA: Bluesový večer s Crossroad Bros v Andělu

    Možná jste již zaregistrovali příběh, který se stává tak trochu legendou. Příběh o tom, jak několik muzikantů, v jádru s duem Crossroad Bros, zachránilo jeden z večerů Festivalu na ulici

    AKTUALITA: Loco Loco a #Černá dnes večer v "Lampě"!

    Dnes večer, 11. 9. 2020, se v Divadle pod Lampou představí v rámci Madness Tour 2020 velice zajímavá jména. V kultovním klubu se tentokrát představí kapely, které mají za sebou bohaté koncertní i studiové zkušenosti. Na své si přijdou hlavně příznivci metalu a jeho různých odnoží.

    AKTUALITA: Pilsen Busking Fest 2020 odstartoval v ulicích Plzně

    7. ročník mezinárodního festivalu Pilsen Busking Fest 2020 probíhá od 4. do 5. září!

    Pilsen Busking fest, se odehrává v ulicích a parcích na 6 hlavních zónách mezi polednem a desátou hodinou večerní.

    Centrem festivalu se stane oblíbené místo „U Branky“, kde se na velkém pódiu vystřídají hlavní hvězdy festivalu, vyroste kreativní zóna Živá Velryba, proběhne malý food festival plný exotických pokrmů a po skončení hlavního programu po 22. hodině se celý prostor promění v jednu velkou diskotéku.

    Ale nebojte, nebude se rušit noční klid, jelikož návštěvníkům budou zapůjčena sluchátka a každý si tak bude moci vybrat mezi 2 hudebními styly, které naživo naservírují vybraní DJs.

    AKTUALITA: Festival na ulici se vrátil ke kořenům

    V sobotu 29. 8. 2020 odehrály své koncerty poslední kapely 28. multižánrového festivalu v ulicích Plzně Festival na ulici. Za devět dní se jich na čtyřech scénách vystřídala více než stovka, součástí festivalu byl i Market na ulici a Doprovodný program na dalších místech.

    REPORT: Plzeňští muzikanti si umí festival udělat jednoduše po svém aneb netradiční koncert Crimson Fields!

    V nedělní podvečer kráčíme jako redakční trojice ulicí Bedřicha Smetany směr k poslední naší štaci dnešního večera v rámci Festivalu na ulici, a to užít si koncert Crimson Fields. V tu chvíli zrovna básním svému redakčnímu kolegovi o této kapele a o pěkné zrzavé dívce, pějící a hrající na cello.

    AKTUALITA: Přijďte si zazkoušet do největších hudebnin v Plzni, a to k Houdkovi, v rámci Festivalu na ulici!

    Ve středu 26. 8. 2020 od 16 hodin si můžete přijít zazkoušet do největších hudebnin v Plzni, a to v Hudebninách Houdek. Pokud byste pátrali, kde se hudebniny nacházejí klikněte zde.

    AKUTALITA: Festival na ulici uvítá rockové i trampské legendy

    Festival na ulici je žánrově pestrá přehlídka plzeňské scény, což dokazuje 21. až 29. srpna výběrem více než stovky lokálních kapel, ale také dvěma speciálními projekty. V neděli 23.8. zavzpomínají basové legendy na Jiřího „Dědka“ Šindeláře z Katapultu, a ve čtvrtek 27. srpna proběhne Pocta trampské písni v čele s jedním z jejích nejvýznamnějších představitelů – Béďou Šedivkou. Vstup na oba projekty i celý festival je zdarma.

    © 2014-2023 panJosef.cz