Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    AKTUALITA: Legendární "Znouzi" si nově poslechneme i na Spotify!

    Déma, Golda a Caine, neboli členové plzeňské sestavy Znouzectnost, museli bohužel také zrušit veškerá svá vystoupení. Tento fakt je musí mrzet o to více, jelikož se chystali na turné po Austrálii. O koncert v Plzni, který se měl odehrát 18. 3. 2020, jsme pochopitelně přišli také.

    Autoři


    Přečíst článek

    RECENZE: Na novém albu Rambanbám se zpívá i anglicky, ale hlavně plzeňsky!

    Chlumčanská banda Rambanbám o sobě dává po nějakém čase opět vědět. Vydala totiž nové album nesoucí trochu krkolomnější název Sólo všichni! Obsah ale stojí za to!

    GLOSA: Prázdné kluby, livestreamy, ignorace aneb muzika v pandemii!

    Internet je plný znepokojivých zpráv a kluby momentálně zejí prázdnotou. Věřím, že mnozí z vás mají momentálně doma vstupenku na koncert, který se kvůli současné situaci nekonal, či se v nejbližší době konat nebude. I pro naši redakci bylo docela těžké "zkousnout" fakt, že jsme byli nuceni prozatím zrušit 6. narozeniny našeho portálu PlzeňskéKapely.cz, které jsme měli oslavit v Anděl music baru, v sobotu 4. 4. 2020.

    REPORT: Prago Union v Bueně v rámci Perpetuum Promile Tour 2020!

    Česká hip-hopová kapela Prago Union vyrazila na turné Perpetuum Promile Tour ke své nové, již šesté, desce Perpetuum Promile. Přinášíme Vám asi první anonymní report na tomto webu od čtenáře pod pseudonymem Chico, který vyrazil s dívkou jménem Nela na jednu ze zastávek v plzeňském klubu Buena Vista 29. února 2020.

    REPORT: Framus Five v Měšťanské besedě

    Ve středu 6.2. 2019 vzal Michal Prokop společně s kapelou Framus Five, kterou zakládali před více než padesáti lety,  Měšťanskou Besedu doslova útokem.

    AKTUALITA: Mandrage v Plzni už nevystoupí. Vstupenky se budou vracet! Poslední koncert je dnes v Praze!

    Zajisté nebudeme první a ani poslední médium, které s touto informací přijdou. Informace o chystaném koncertu kapely 22. února 2020 v DEPO2015 tak bohužel není již aktuální.

    REPORT: Cheers! a The Offenders v Buena Vista!

    V pátek 24. 1. 2020 zahrála v Buena Vista Clubu plzeňská folk-punková kapela Cheers! a německá punková banda The Offenders.

    AKTUALITA: Poopeek Roadshow 2020 v Plzni již tuto středu! Vystoupí Milan Samko!

    O Poopeek Roadshow 2020 jsme vás informovali již před pár týdny. Rádi bychom Vás ještě jednou pozvali na představení nové bookingové platformy Poopeek.com, které jsme partnerem v rámci její roadshow. Bude se konat v plzeňském Vinyl Club & Cafe na Klatovské třídě již tuto středu 29. 1. 2020. 

    RECENZE: Rocksmith 2014 aneb hra pro muzikanty s duší gamera.

    Následující recenze je na počítačovou hru, ne nezbláznil jsem se! Opravdu na hudební portál budu psát recenzi na hru, ale aby nevznikaly typické hádky mezi herní komunitou hned na začátku, tak vás ujistím že Rocksmith 2014 si můžete "zapařit" na kompu, Playstationu i Xboxu!

    © 2014-2023 panJosef.cz