Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    Festival na ulici opět představí zejména plzeňskou kulturu.

    Ve dnech 20. až 28. srpna opět oživí centrum města Festival na ulici. Tradiční multižánrový festival po loňském úspěchu pokračuje ve svém zaměření především na plzeňskou scénu, výběrem kapel a doprovodného programu chce přispět k restartu kultury ve společnosti. Návštěvníci se mohou těšit na nové scény, speciální hudební projekty a propojení s dalšími plzeňskými akcemi. Vstup na festival je zdarma.

    Autoři


    Přečíst článek

    V novém klipu od Trautenberku se myslivecká popíjená drobátko zvrtne!

    Kapela Trautenberk vydává po roce nový singl z připravovaného alba, které by mělo vyjít někdy příští rok.

    Fungl nová halekačka nese název „Vzpoura kanců“ a tak jak mnohoznačné je pojmenování písně, stejně tak je mnohoznačné sdělení, které píseň nese. A další vrstvu přidává i klip, který kapela natočila.

    Zeller z Cocotte Minute: V létě vymetem pár božích fesťáků, vypijem galon Jacka Danielse, a z dalekých cest přivezeme rodinám suvenýry.

    Ve čtvrtek 24. 6. 2021, to bude "u Zacha" veliký! Svůj první samostatný koncert po nucené "koronapauze" zde odehrají nu-metaloví Cocotte Minute.

    Dnes začíná Festival Odpadních Vod! Tradiční undergroundový večírek potrvá 2 dny

    Hudební  akce jsou zpět a jednou z prvních bude dvoudenní specifický Festival odpadních vod, který se bude odehrávat 11 - 12. června 2021 v Lidovém (Lihovém?) domě ve Starém Plzenci a ponese se v duchu punk, rock'n'roll, alternative a dalších různých podivností. Festival je přístupný pro všechny, kdo rádi plavou odpadním potrubím až do neznámých končin bájného Odpadního ráje. 

    Plzeňský zvukař byl okraden! Najdeme odcizenou aparaturu?

    V neděli 21. března 2021, vydala redakce Krimi-Plzeň zprávu o zavrženíhodném činu, který se odehrál na Doubravce nedaleko od Nemocnice u Sv. Jiří. Zde bylo vykradeno několik garáží včetně jedné, kde byla uschována aparatura jednoho z plzeňských zvukařů.

    AKTUALITA: U Zacha jsou optimisté. Chystají Muchu,Vojtaana či Záviše!

    "Štěstí (Vláda) přeje připraveným" uvádí na svém facebookovém profilu plzeňský klub Zach's Pub. Příspěvek totiž obsahuje i program koncertů na měsíc Březen. Hudební klub, který si pravidelně zve zvučná jména české hudební scény je na případné rozvolnění ze strany vlády dokonale připraven.

    AKTUALITA: Ledoborci Kultury, tenhle stream chceš dokoukat!

    Ledoborci Kultury je projekt spolku Zvedni Zadek z. s., který chystá na každý měsíc od února do června 2021 live streamy z netradičních míst České republiky na podporu českého kulturního prostředí – klubů, zvukařů, osvětlovačů, promotérů a samotných interpretů, kteří v aktuální situaci strádají. Mimo kapel a DJs uvidíte scénické tance nebo live art show.

    TOP 5 tipů pro kytarového prokrastinátora

    Nouzový stav se nám opět prodloužil a vidina koncertů je nadále v nedohlednu. Co naděláme, na Netflixuuž jsme vše zajímavé viděli, knihovnu jsme oprášili už před nějakou dobou a na zkoušky s kapelou se teď chodí tak nějak více z donucení, když už nad námi nevisí ten imaginární bič v podobě blížícího se koncertu. Nicméně pro zapálené kytaristy zde máme pár tipů, jak se zabavit se svou kytarou a třeba se i něco nového přiučit.

    AKTUALITA: 9 z 10 veganů šílí! Trautenberk mají nový lyrics klip!

    Jak Trautenberk informují na svých sociálních sítích - prozaická báseň o jedné z nejlepších pochutin světa konečně našla i svou obrazovou podobu.

    © 2014-2023 panJosef.cz