Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    V novém klipu od Trautenberku se myslivecká popíjená drobátko zvrtne!

    Kapela Trautenberk vydává po roce nový singl z připravovaného alba, které by mělo vyjít někdy příští rok.

    Fungl nová halekačka nese název „Vzpoura kanců“ a tak jak mnohoznačné je pojmenování písně, stejně tak je mnohoznačné sdělení, které píseň nese. A další vrstvu přidává i klip, který kapela natočila.

    Autoři


    Přečíst článek

    Zeller z Cocotte Minute: V létě vymetem pár božích fesťáků, vypijem galon Jacka Danielse, a z dalekých cest přivezeme rodinám suvenýry.

    Ve čtvrtek 24. 6. 2021, to bude "u Zacha" veliký! Svůj první samostatný koncert po nucené "koronapauze" zde odehrají nu-metaloví Cocotte Minute.

    Dnes začíná Festival Odpadních Vod! Tradiční undergroundový večírek potrvá 2 dny

    Hudební  akce jsou zpět a jednou z prvních bude dvoudenní specifický Festival odpadních vod, který se bude odehrávat 11 - 12. června 2021 v Lidovém (Lihovém?) domě ve Starém Plzenci a ponese se v duchu punk, rock'n'roll, alternative a dalších různých podivností. Festival je přístupný pro všechny, kdo rádi plavou odpadním potrubím až do neznámých končin bájného Odpadního ráje. 

    Plzeňský zvukař byl okraden! Najdeme odcizenou aparaturu?

    V neděli 21. března 2021, vydala redakce Krimi-Plzeň zprávu o zavrženíhodném činu, který se odehrál na Doubravce nedaleko od Nemocnice u Sv. Jiří. Zde bylo vykradeno několik garáží včetně jedné, kde byla uschována aparatura jednoho z plzeňských zvukařů.

    AKTUALITA: U Zacha jsou optimisté. Chystají Muchu,Vojtaana či Záviše!

    "Štěstí (Vláda) přeje připraveným" uvádí na svém facebookovém profilu plzeňský klub Zach's Pub. Příspěvek totiž obsahuje i program koncertů na měsíc Březen. Hudební klub, který si pravidelně zve zvučná jména české hudební scény je na případné rozvolnění ze strany vlády dokonale připraven.

    AKTUALITA: Ledoborci Kultury, tenhle stream chceš dokoukat!

    Ledoborci Kultury je projekt spolku Zvedni Zadek z. s., který chystá na každý měsíc od února do června 2021 live streamy z netradičních míst České republiky na podporu českého kulturního prostředí – klubů, zvukařů, osvětlovačů, promotérů a samotných interpretů, kteří v aktuální situaci strádají. Mimo kapel a DJs uvidíte scénické tance nebo live art show.

    TOP 5 tipů pro kytarového prokrastinátora

    Nouzový stav se nám opět prodloužil a vidina koncertů je nadále v nedohlednu. Co naděláme, na Netflixuuž jsme vše zajímavé viděli, knihovnu jsme oprášili už před nějakou dobou a na zkoušky s kapelou se teď chodí tak nějak více z donucení, když už nad námi nevisí ten imaginární bič v podobě blížícího se koncertu. Nicméně pro zapálené kytaristy zde máme pár tipů, jak se zabavit se svou kytarou a třeba se i něco nového přiučit.

    AKTUALITA: 9 z 10 veganů šílí! Trautenberk mají nový lyrics klip!

    Jak Trautenberk informují na svých sociálních sítích - prozaická báseň o jedné z nejlepších pochutin světa konečně našla i svou obrazovou podobu.

    AKTUALITA: Na západě Čech vznikl nový hudební pořad „Na první tejk!“

    Dne 31. ledna 2021 debutoval nový hudební pořad s názvem Na první tejk!. Jeho tvůrci chtěli vytvořit platformu pro kapely v době, kdy jsou koncerty v nedohlednu. V premiérovém díle z nahrávacího studia Gerys v Sulislavi se jak hudebně, tak osobně představili plzeňští bluesmani Five Rivers Blues Band.

    © 2014-2023 panJosef.cz