Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    ROZHOVOR: Miloslav Orcígr - nové CD - Best of

    Co tě vedlo k vydání Best of?

    Míla:
    Myslím, že je to taková tečka za mou prací. Letos je  35 let mého působení v hudební branži, tak je to i tak trošku k tomu mému jubileu, takový malý dáreček pro mne i mé fans.

    Autoři


    Přečíst článek

    AKTUALITA: Čeká nás Carnage Night vol.2

    Rádi bychom Vás pozvali na akci s názvem CARNAGE NIGHT - již na druhý ročník. Akce se uskuteční 7. ledna 2017 v komorním prostředí JAM klubu v Plzni. Pozvání od kapely Toxic Paradise přijali Septic People, Dexor a Ankhor.

    AKTUALITA: Party Massacre aneb Sinetrium, Haxna a Meat Mincer

    Rok se s ro(c)kem sešel a já si Vás dovolím opět pozvat na další ročník PARTY MASSACRE!, který se odehraje již tradičně 16. prosince v plzeňském klubu JAM. O Vánoční nadílku se postará pořádající kapela plná utečenců z Dobřan - SINETRIUM, a sekundovat jim budou klatovská HAXNA a karlovarští MEAT MINCER.

    REPORT: Znouzectnost po třiceti letech na místě činu, zahrála znovu v klubu Oko

    Kapela Znouzectnost vystoupila poprvé 26. listopadu 1986 v plzeňském klubu OKO. A po třiceti letech, 26. listopadu 2016, se do OKA vrátila.

    AKTUÁLNĚ: Angry Truth aneb Strašická Oi! kapela se probouzí k životu.

    Na strašické hudební scéně se to opět hýbe. Přichází kapela Angry Truth, kterou můžete z minulosti znát pod názvem Atombordel. Kapela změnila nejen název, ale i sestavu a téměř veškerý repertoár.

    REPORT: Open Stage - Acid Row, Arcana 13 a Messa

    Projekt Open Stage v Plzni v Divadle pod Lampou běží stále dál. Minulá neděle, 13. listopadu 2016, byla v režii jedné místní plzeňské kapely - Acid Row, a hned dvou zahraničních - italských Arcana 13 a Messa, které vyrazily na společné turné po Evropě.

    ROZHOVOR: Brocks slaví tři roky existence

    Poprvé byli mnou zaznamenáni teprve před pár dny v plzeňském klubu Bílej Medvěd. Dívka s hlubokým hlasem mě zaujala ihned, kontrabas byl v moři plně elektrifikovaných kapel příjemným překvapením, zpěvák měl kytaru vymalovanou jako obrázek, akustickou kytaru obsluhoval blonďák tuze příjemného vzezření, a když jsem odcházela, zněl mi v hlavě útržek veskrze příjemné a přitom nevtíravé melodie písně Večernice, což samo o sobě považuji za nejpodstatnější úspěch každé kapely. Jo! A navíc, přátelé ... Maj bubenici!

    ROZHOVOR: S Electric Lady nejen o Nik West

    Asi sotva v Plzni najdete potrhlejší hudební rebelku. Sedět s ní hospodě je velký zážitek, díky její prudké gestikulaci většinou hrozí, že někomu okolo vypíchne oko a s pojmenováním věcí pravými jmény se páře jen zřídkakdy. Když pak ale zapálí svíčky na parketách svého prostorného pokoje a poklidně si sedne naproti mně, čiší z ní klid a rozvaha někoho, kdo rozhodně ví, co dělá, a za čím si nekompromisně jde. Dámy a pánové... Tereza Hrubanová. Nebo chcete li, - charismatická a živelná - Electric Lady.

    REPORT: Selfish Murphy opět Pod lampou

    Plzeň se 19. listopadu 2016 zbarvila posledními slunečními paprsky do žluté, hnědé a červené. Usínající podzimní náladu k nám přijeli rozproudit chlapci z rumunské Transylvánie. Jejich poslední návštěva Plzně byla přibližně před pěti měsíci na openstage v Zachovi. Do Divadla pod lampou se vrací opět po roce.

    RECENZE: Plzeňské Discovery- In Motion (9)

    Pokud máte rádi kontrast mezi metalem a dívčími půvaby stejně jako já, měli byste zastříhat ušima. S plzeňsko-nepomuckou metalovou bandou, která si říká In Motion jsme Vám před nedávnem přinesli rozhovor. Dnes si rozebereme jejich tvorbu detailněji. Vítejte u dalšího pokračování rubriky Plzeňské Discovery.

    © 2014-2023 panJosef.cz