Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    KAPELNÍ REPORT: Velikonoční večírek v Rakovníku!

    V pondělí 17. dubna 2017 jsme vyrazili s rokycanskou kapelou Budulínek do Rakovníka. Zde se měla ve večerních hodinách odehrát akce nesoucí název Happy Easter. Už při příjezdu jsme si nemohli nevšimnout menší stage stojící uprostřed ulice. Hned po vystoupení z aut jsme pocítili agresivní zimu, proto nás také velice překvapil zpěvák kapely 2nd, která právě hrála svůj set, jelikož vystupoval pouze v košili.

    Autoři


    Přečíst článek

    REPORT: 30 let E!E a The Fialky v Kalikováku

    Propršené odpoledne nad Plzní se změnilo ve studený večer. Dvě piva u kamarádky na bytě a hurá do Kalikováku. Dnes večer, 13. dubna 2017, sem dorazili pánové z řad českých punkových legend, aby zde společně s námi oslavili 30 let existence fenomenální kapely E!E. Společně s The Fialky obrážejí bary a kluby napříč celou republikou už téměř dva měsíce.

    AKTUALITA: EASTER MASSACRE - StreetMachine, Sinetrium a Avidity for...

    Je nám ctí Vás tímto pozvat na další nadupanou akci, kde své účasti rozhodně nebudete litovat - EASTER MASSACRE, koncert, jenž proběhne 14. dubna 2017 od 20:00 hod v plzeňském klubu Buena Vista. Velikonoční koncertování tento rok pořádá kapela Sinetrium, která si na pomoc přizvala další plzeňskou stálici - Avidity for..., a také pardubické hardcoraře Streetmachine

    REPORT: Apple Juice a Plexis v Divadle pod Lampou

    V pátek 7.4.2017 zahrály v plzeňském Divadle pod Lampou legendární tuzemské punkové kapely Apple Juice a Plexis.

    AKTUALITA: Shtuby a Ventolin v Plzni!

    Ve středu 5. dubna 2017 Plzeň zažije unikátní večírek, na kterém vystoupí tajemný izraelský producent v červeném spandexu Shtuby a poměří své nadpřirozené schopnosti s dalším, nyní už českým superhrdinou Ventolinem! Celou akci otevře tribal trance duo Yedhaki:Nautika se zbrusu novým setem a 4 novými hand pany, takže není cesty jinam a jde se tančit!

    AKTUALITA: DEADLY STORM na Božkově!

    Sobota 18. března 2017 bude samozřejmě patřit DEADLY STORM. Již 11. ročník této metalové akce se odehraje, kde jinde než v hospodě Pod kopcem na Božkově (Plzeň). Letos se opět představí mnoho kapel z domácího plzeňského prostředí a z Prahy (předměstí Plzně), dále z Polska, Itálie, Srbska... takže je rozhodně oč stát

    REPORT: In The Name of Cobain rozpálili Buena Vistu na počest Kurtovo nedožité padesátky

    Dne 4.3.2017 dorazila do plzeňského klubu Buena Vista snad nejznámější tribute kapela s názvem Nirvana - In The Name Of Cobain. Jak již název napovídá, přivezl s sebou legendární písně americké grungeové kapely Nirvana.

    ROZHOVOR: Sinetrium - vegetariánskej pAnK bez trumpety

    S kapelou SINETRIUM jsem se poprvé seznámila 12. prosince 2015 v rámci akce Party Massacre vol.5 aneb Masakr na večírku (report zde), kde mne z koncertujících kapel zaujali tito kluci nejvíce - možná taky proto, že během svého vystoupení zničili klubovou vánoční výzdobu. A od té doby jsem se byla podívat hned na několika jejich koncertech, ať už klubových nebo pod širým nebem. A naše četnější setkání vedla i ke vzniku tohoto rozhovoru. Sešla jsem se s tvrdým jádrem kapely - Markem Pechmanem /zpěv/, Tomášem Svobodou /kytara/ a Lukášem Maiem /kytara/ v jedné malebné hospůdce u půllitru lahodného moku... a i proto nám odpusťte jistou míru hospodské ironie - nebudeme předbíhat, čti dál.

    REPORT: Infection Act tour 2017 – Plzeň

    S příchodem nového roku přišla i spousta zajímavých koncertů, ke kterým akce Infection act tour rozhodně patří. V sobotu 25.2.2017, se do díky koncertům podobného ražení známého klubu Parlament, sešly black metalové„pandy“ z širého okolí, aby se staly součástí akce, na kterou budu ještě dlouho vzpomínat.

    REPORT: Panzer Storm Fest vol. 5

    V sobotu 18.2.2017 se v plzeňském podzemním klubu Parlament konal již pátý Panzer Storm Fest, a to pod taktovkou pořadatelů známého nýrského Eternal Hate Festu. Každý z ročníků se nesl v duchu black či thrash metalu, což se ani v tomto případě nezměnilo, stejně jako skvělá atmosféra vytvořena tentokrát třemi českými a jednou švédskou kapelou.

    © 2014-2023 panJosef.cz