Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    AKTUALITA: EASTER MASSACRE - StreetMachine, Sinetrium a Avidity for...

    Je nám ctí Vás tímto pozvat na další nadupanou akci, kde své účasti rozhodně nebudete litovat - EASTER MASSACRE, koncert, jenž proběhne 14. dubna 2017 od 20:00 hod v plzeňském klubu Buena Vista. Velikonoční koncertování tento rok pořádá kapela Sinetrium, která si na pomoc přizvala další plzeňskou stálici - Avidity for..., a také pardubické hardcoraře Streetmachine

    Autoři


    Přečíst článek

    REPORT: Apple Juice a Plexis v Divadle pod Lampou

    V pátek 7.4.2017 zahrály v plzeňském Divadle pod Lampou legendární tuzemské punkové kapely Apple Juice a Plexis.

    AKTUALITA: Shtuby a Ventolin v Plzni!

    Ve středu 5. dubna 2017 Plzeň zažije unikátní večírek, na kterém vystoupí tajemný izraelský producent v červeném spandexu Shtuby a poměří své nadpřirozené schopnosti s dalším, nyní už českým superhrdinou Ventolinem! Celou akci otevře tribal trance duo Yedhaki:Nautika se zbrusu novým setem a 4 novými hand pany, takže není cesty jinam a jde se tančit!

    AKTUALITA: DEADLY STORM na Božkově!

    Sobota 18. března 2017 bude samozřejmě patřit DEADLY STORM. Již 11. ročník této metalové akce se odehraje, kde jinde než v hospodě Pod kopcem na Božkově (Plzeň). Letos se opět představí mnoho kapel z domácího plzeňského prostředí a z Prahy (předměstí Plzně), dále z Polska, Itálie, Srbska... takže je rozhodně oč stát

    REPORT: In The Name of Cobain rozpálili Buena Vistu na počest Kurtovo nedožité padesátky

    Dne 4.3.2017 dorazila do plzeňského klubu Buena Vista snad nejznámější tribute kapela s názvem Nirvana - In The Name Of Cobain. Jak již název napovídá, přivezl s sebou legendární písně americké grungeové kapely Nirvana.

    ROZHOVOR: Sinetrium - vegetariánskej pAnK bez trumpety

    S kapelou SINETRIUM jsem se poprvé seznámila 12. prosince 2015 v rámci akce Party Massacre vol.5 aneb Masakr na večírku (report zde), kde mne z koncertujících kapel zaujali tito kluci nejvíce - možná taky proto, že během svého vystoupení zničili klubovou vánoční výzdobu. A od té doby jsem se byla podívat hned na několika jejich koncertech, ať už klubových nebo pod širým nebem. A naše četnější setkání vedla i ke vzniku tohoto rozhovoru. Sešla jsem se s tvrdým jádrem kapely - Markem Pechmanem /zpěv/, Tomášem Svobodou /kytara/ a Lukášem Maiem /kytara/ v jedné malebné hospůdce u půllitru lahodného moku... a i proto nám odpusťte jistou míru hospodské ironie - nebudeme předbíhat, čti dál.

    REPORT: Infection Act tour 2017 – Plzeň

    S příchodem nového roku přišla i spousta zajímavých koncertů, ke kterým akce Infection act tour rozhodně patří. V sobotu 25.2.2017, se do díky koncertům podobného ražení známého klubu Parlament, sešly black metalové„pandy“ z širého okolí, aby se staly součástí akce, na kterou budu ještě dlouho vzpomínat.

    REPORT: Panzer Storm Fest vol. 5

    V sobotu 18.2.2017 se v plzeňském podzemním klubu Parlament konal již pátý Panzer Storm Fest, a to pod taktovkou pořadatelů známého nýrského Eternal Hate Festu. Každý z ročníků se nesl v duchu black či thrash metalu, což se ani v tomto případě nezměnilo, stejně jako skvělá atmosféra vytvořena tentokrát třemi českými a jednou švédskou kapelou.

    ROZHOVOR: O vážných vášních Jana Lichti Lichtenberga

    Pro nemalou skupinu hudebních fandů je jeho jméno už dnes minimálně v kraji pojmem, jeho hranice umělecké tvorby sahají ale mnohem dále než mnozí tuší. Ať už se mluví o Honzovi Lichtenbergovi ml., Lichťovi nebo Richiem, je to prostě ten s kytarou, velkym nosem, hromadou korálků a mnohonásobně vyšším počtem prstů než mají ostatní smrtelníci. Do úvodu k dnešnímu rozhovoru zasáhla vyšší moc, a tak bych ráda ještě stále s úsměvem na rtech citovala nedávný komentář jeho kamaráda – kytaristy Martina Koreckého, k jednomu z Honzových obrazů. On to totiž vše nesmírně trefně shrnuje, ale páč je ne úplně slušného ražení, dám vám ho pro jistotu až na konec tohoto nesmírně příjemného rozhovoru, odehrávajícího se v plzeňském Jazz rock Café.

    REPORT: Distant space = metal space

    Sobotní noc, 21. ledna 2017, patřila po všech stránkách temnému metalu, a to v podobě akce s příznačným názvem Distant space vol.1, která se odehrála v plzeňském Divadle pod lampou. Pozvání od pořádající kapely, místních InnerSphere, přijaly další již poměrně stálice české a rakouské metalové scény, a to NAHUMArch of Hell a Darkfall.

    © 2014-2023 panJosef.cz