Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    REPORT: Večer s Glajstr Duo a Tcheichan u Anděla

    S přítelem jsme po nějaké době vyrazili 7.3.2018 na koncert do Anděla. Jednalo se o jeden z těch poklidnějších večerů, kdy vystupují dvě dvoučlenné kapely, lidí v sále je tak akorát ke stolečkům a všude panuje milá atmosféra.

    Autoři


    Přečíst článek

    AKTUALITA: Krucipüsk dorazí do Plzně!

    Vážení "Plzeňáci" a okolní náplavo. Pokud jste přemýšleli jak naložíte s následujícím víkendem, právě jste na to "kápli". V pátek 16.3.2018 dorazí do sálu Alfa na Americké třídě, liberecká kapela Krucipüsk, a to poprvé v nové sestavě.

    REPORT: 30 let kapely SPS v plzeňském klubu Bílej Medvěd!

    Už to bude téměř rok, co jsem pro náš portál napsal nějaký ten článek. Lenost je zkrátka bestie, avšak jelikož jsem majiteli tohoto projektu (čtěte „bráchovi“ pozn.red) slíbil, že začnu opět něco dělat, tak poslušně hlásím návrat. Nehledě na to, že po mém třetím stěhování v roce 2017, se mojí spolubydlící stala slečna, píšící pro konkurenční hudební stránku. Tak ať máme doma trochu té Itálie. Je skutečně symbolické, že můj první článek po této pauze, je report z oslavy třiceti let působení mojí srdcové záležitosti. Do Bílýho Medvěda v sobotu 3. března 2018 přijela kapela SPS.

    REPORT: Circus Problem a Vasilův Rubáš na své tour k EP Scandál v plzeňském Andělu!

    Ve čtvrtek 1. března 2018 jsme s kamarády navštívili plzeňský klub Anděl, kde vystoupilo duo Vasilův Rubáš a Circus Problem.

    AKTUALITA: DEADLY STORM 12 v plzeňské Šeříkovce

    Již 12. ročník jedné z nejlepších plzeňských metalových akcí DEADLY STORM proběhne 17. března 2018 v plzeňské Šeříkovce. Letos ve znamení 2 pódií a 12 českých i zahraničních kapel.

    REPORT: Předkoncert k festivalu Odpadních vod 2018

    Je to už několik měsíců, co jsem psala o akci "Panoptikální zákal" na svém blogu, kde vystoupila kapela Johnny Service, která hraje "toaletní punk"  a zabývá se různými tématy. Jedním z nich je i mycí pasta pro dělníky, známá pod názvem Solvína. Ale k tomu se dostanu.

    AKTUALITA: Ed Rosenthal vydávají debutové album

    Plzeňská parta výrostků, kteří si říkají Ed Rosenthal, vypouští do světa debutovou desku s názvem These Drums Are Vaporwaved. Novým albem navazují na své předchozí EP Super Bud.

    REPORT: Vánoční Kids and Heroes tradičně Pod Lampou!

    Byl to jeden z těch dlouho očekávaných večerů, na který upozorňovalo červeně zakroužkované datum 8. prosince 2017 v kalendáři. Opět po roce v Plzni, v Divadle pod Lampou, tradiční punk-rocková párty hudebního magazínu Kids and Heroes. Ani sychravé počasí a ledový vítr nedopustily, aby Lampa zůstala poloprázdná. I my jsme spěchali směr Chodské náměstí. (Abyste rozuměli, spěchali jsme, protože jsem zase neměla co na sebe a jako obvykle jsme šli pozdě.) Takže jsme bohužel slyšeli poslední tóny kapely Proti směru právě v okamžik, kdy jsme před Lampou dokuřovali poslední cigarety. Má kamarádka mě vítala se slovy: „Přišla jsi o hodně, byli skvělí“. Takže zhodnocení výkonu téhle party nechám na jejím názoru (plně jí důvěřuji).

    AKTUALITA: Živá ulice 2017 je v plném proudu

    Šestý ročník festivalu oživí centrum Plzně na 10 dní. Na celkem 5 místech můžete potkávat divadlo, food festival, výstavu, letní kino, dny módy, program pro děti a samozřejmě také hudbu, která neodmyslitelně k Živé ulici patří. Hudební dramaturgie je letos rozdělena do několika programových linií.

    RECENZE: Na scénu přichází Zásadní změna!

    V těchto parných dne se mnozí z nás uchýlili k vodě, užívali pohody na chatě nebo se schovali do stínu pivního stanu na hudebním festivalu. A někteří si léto zpestřili návštěvou nahrávacího studia, která rozhodně stála za to. Kapela, která si říká "Zásadní Změna", potila nejen krev v klatovském studiu Ex-Avik.

    © 2014-2023 panJosef.cz