Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    ROZHOVOR: Diagnoza Exitus o novém CD Projekt Prometheus

    Rocková parta s názvem Diagnoza Exitus slaví výročí deset let od svého založení. K příležitosti tohoto jubilea vydává svoje v pořadí druhé „plnohodnotné“ CD s názvem Projekt Prometheus. To bude, obdobně jako album první, plné přemýšlivých textů, které jsou pro kapelu typické. Na oslavu první dekády a současně na křest alba se můžete přijít podívat do Divadla pod Lampou v sobotu 8. prosince 2018 (FB event). Ale kdo jiný je oprávněnější mluvit o projektu než frontman kapely, zpěvák, kytarista, autor textů a většiny hudby Jiří Vondrovic, který s námi (respektive my s ním ;)) udělal rozhovor.

    Autoři


    Přečíst článek

    AKTUALITA: Křest EP Eletric Lady v Buena Vistě

    Již tuto sobotu, 10. listopadu 2018, určitě vyrazte do plzeňské Bueana Visty. Uskuteční se zde Křest albaWicked a oslava natáčení klipu k jedné z hitovek, kterou na tomto EP najdete - skladba Producer funk-rockového projektu Electic lady. K této písni si Tereza Rays (frontmanka kapely) sama napsala i scénář, který držela v hlavě bezmála pět let.

    REPORT: Irský Halloween v Divadle Pod Lampou #7

    Již posedmé jsme oslavili Irský Halloween s kapelou Cheers! v Divadle Pod Lampou a já na něj letos poprvé vyrazila v děsivém kostýmu. Byl to naprosto skvělý zážitek. Nejenom proto, že mě celkem bavilo vžít se do své role, ale hlavně díky fantastické atmosféře, která celým večerem vládla.

    REPORT: Alkehol a Walda gang v Hořovicích

    Do hořovického kulturního domu proudily davy lidí, pivo v plastových kelímcích rychle putovalo ke svým budoucím konzumentům a na pódiu se rozsvítila zelená světla. Odbila půl devátá a snad přesně v tento čas se na pódiu rozeznělo ikonické intro z písničky Hospodo nalejvej."Hej Hej Hej Hej" ozývalo se z mohutné aparatury a dav si s chutí zakřičel spolu s intrem. Vzápětí se na podiu objevil Ota Hereš s celou bandou "Alkeholiků" a začali rozdávat úsměvy všude kolem.

    RECENZE: Cocotte Minute - Veď mě

    Jedna z nejčerstvějších věcí je nové album Cocotte minute - Veď mě. Vzhledem k tomu,že je poslouchám už od dob krále Klacka, bylo jasný, že si to pustit prostě musím.

    AKTUALITA: Pilsen Busking Fest 2018 nabídne od 3. října nejpestřejší program v historii!

    Během Pilsen Busking Festu proběhnou desítky až stovky různých představení. Cílová skupina je opravdu široká a organizátoři věří, že si každý najde to své. Proto jsme pro vás vybrali nejzajímavější tipy z programu, který je letos nejpestřejší ze všech ročníků. Festival proběhne od 3. do 6. října 2018 a nabídne kromě bohaté sestavy pouličních umělců i fireshow, tanec, akrobacii, komedianty, beatbox battle, plzeňské kapely a jako třešničku v programu pak výběr toho nejlepšího 5.10.2018 na Náměstí Repubilky.

    REPORT: Mighty Sounds 2017

    Třináctý ročník festivalu Mighty Sounds, který se konal 13.-15.7.2017  je úspešně za námi a my Vám z něj přinášíme report. Pokud jste tento festival doposud nebrali jako zásadní akci každého léta, někde jste pravděpodobně udělali chybu.

    ROZHOVOR: Léto podle Rambanbám!

    Jak prožíváte letní hudební festivaly? Trávíte je spíše na pódiu jako účinkující nebo relaxujete jako běžní návštěvníci.

    © 2014-2023 panJosef.cz