Článek

AKTUALITA: Charitativní koncert pro Dětské centrum v Plzni

Studentská organizace ELSA Plzeň pořádá 26. dubna 2017 charitativní multižánrový koncert na podporu Dětského centra v Plzni, který proběhne v Papírně (Zahradní 173/2, Plzeň). Účast přislíbili plzeňští Pearly SecondsBig Boy Band a pražští No Pressure a The Wild Roots. Součástí programu bude také aukce podepsaných předmětů - například tričko od plzeňské Victorky či tričko od kapely Pipes and Pints. Koncertu poskytla záštitu i náměstkyně primátora města Plzně Eva Herinková.

Výtěžek z koncertu a z aukcí bude věnován ve prospěch Dětského centra v Plzni.

PEARLY SECONDS - plzeňský rock a metal. Nedávno křtili klip k nové písni Asleep and Quiet, který by měl být předvojem vydání dalšího alba. Své vystoupení určitě odstartují peckou Resurrection nebo I will not surrender. A určitě si nesmíte nechat ujít duet Fade Away. Tato kapela z Plzně má za sebou i koncerty v Německu, takže je určitě nač se těšit.

BIG BOY BAND - americké country, jižanský rock a rock'n'roll ze severního Plzeňska. Kluci společně tvoří od roku 2013 a od té doby odehráli kolem stovky koncertů, které se nesly samozřejmě v duchu jižanské neutuchající energie.

NO PRESSURE - alternative rock z Prahy. Kapela vznikla poměrně nedávno, ale už má za sebou řadu vydařených klubových koncertů. Kluci minulý rok zakončili natočením 2 singlů - Like California a Homesick.

THE WILD ROOTS - grunge bluesová kapela z matičky Prahy nabídne klasické rockové složení - bicí, basa a kytara tvoří ideální podklad pro melodický až vysoký zpěv, a tématem, který protíná celou jejich tvorbu je severská divočina. Kapela vznikla v roce 2015 a hned o rok déle vydali album "Back Into The Wild". A tento večer určitě představí svůj nový singl Irish Girl.

Cena vstupu je 150,- Kč

Předprodej vstupenek - https://goout.net/cs/koncerty/charitativni-koncert-pro-detske-centrum-v-plzni/

© 2014-2023 panJosef.cz