Článek

AKTUALITA: EASTER MASSACRE - StreetMachine, Sinetrium a Avidity for...

Je nám ctí Vás tímto pozvat na další nadupanou akci, kde své účasti rozhodně nebudete litovat - EASTER MASSACRE, koncert, jenž proběhne 14. dubna 2017 od 20:00 hod v plzeňském klubu Buena Vista. Velikonoční koncertování tento rok pořádá kapela Sinetrium, která si na pomoc přizvala další plzeňskou stálici - Avidity for..., a také pardubické hardcoraře Streetmachine

SINETRIUM - metalového uskupení… prý plné utečenců z Dobřan se řídí heslem „Metal for everyone“. Kapela jako taková začala tvořit v roce 2011 pod tehdejším názvem „Sound of Storm“. Odehráli několik neoficiálních koncertů a na hvězdnou dráhu vyrazili až s koncem dalšího roku. V roce 2013 odehráli symbolických 13 koncertů a o rok déle vydali DEMO.  Za minulý rok vyjma mnohých koncertů si zahráli například po boku Harlej a Krucipüsk. Loňský rok byl mimo jiné ve znamení točení klipu, který se dotáčel poměrně nedávno, tak snad bude brzo k vidění. V rámci jejich vystoupení zazní i nová píseň s názvem Ikaros. Aktuálně zde tvoří Marek Pechman, Michal Polata, Lukáš Mai, Milan Balon a Tomáš Svoboda. Do aktuální podoby se kapela dostala vlivem nedávných personálních změn, kdy Sinetrium obohatili členové z rozpadlé kapely Strange Society (kteří vloni pořádali Velikonoční koncert v Bueně - report z akce zde). Nedávný rozhovor s kapelou s názvem Vegetariánskej pAnk bez trumpety zde.

AVIDITY FOR... - plzeňská metalová kapela se symfonickými prvky. Tato banda již tvoří nějaký ten pátek. od roku 2009, a brzo oslaví desetiletí na scéně. Nahráli DEMO a až o mnoho let déle, po několika personálních změnách, nahráli CD  a na začátku roku 2016 proběhl křest jejich nejnovějšího CD "Na svůj osud se nadřeš" - report z křestu zde. Kapela má po Plzni mnoho fanoušků, kteří vždy přijdou vyjádřit svoji podporu.

STREETMACHINE aneb punkový hardcore z Pardubic. Kapela stará jako Metuzalém... i když to zase ne, ale plnoletosti už se dožila. Na kontě mají již 5 alb - "Konec hry", "Realita", "Cena pravdy", "Ber nebo nech bejt" či "Kult"(2014). Za ta léta vybrousili svůj styl do hardcoru s thrashovými riffy a v kontrastu k tomu jsou postaveny pomalejší breakdowny. Letošní koncertování zahájili po boku kapely Debustrol. A za týden budou k mání právě v Plzni.

Tááákže 14. dubna do Buena Visty na akci Easter Massacre. Začátek ve 20:00 hod. Vlezné činí 100 Kč.

© 2014-2023 panJosef.cz