Článek

AKTUALITA: Party Massacre aneb Sinetrium, Haxna a Meat Mincer

Rok se s ro(c)kem sešel a já si Vás dovolím opět pozvat na další ročník PARTY MASSACRE!, který se odehraje již tradičně 16. prosince v plzeňském klubu JAM. O Vánoční nadílku se postará pořádající kapela plná utečenců z Dobřan - SINETRIUM, a sekundovat jim budou klatovská HAXNA a karlovarští MEAT MINCER.

Kolem 20 hod odstartuje páteční masakr rocková návštěva z Karlových Varů v podobě kapely MEAT MINCER. Kapela původně tvořila pod názvem SBI, ale i tak toho o ní není mnoho známo. Každopádně už vydali demo s písněmi - Bring Me Back, Drunken Girls a pomalejší My Sweet. Dopátrala jsem se v archivu, že by toto měl být dokonce první koncert Meat Mincer v Plzni - takže neváhejte a přijďte.

Hlavními hvězdami masakru není nikdo jiný než SINETRIUM. Toto thrash metalového uskupení… prý plné utečenců z Dobřan řídí se heslem "Metal for everyone". Kluci začali tvořit v roce 2011 pod krycím názvem „Sound of Storm“. Odehráli několik neoficiálních koncertů a na hvězdnou dráhu se dali až s koncem dalšího roku. V roce 2013 odehráli symbolických 13 koncertů a o rok déle vydali DEMO. Za minulý rok vyjma mnohých koncertů si zahráli dokonce po boku Harlej a Krucipüsk. Kapelu mám v hledáčku již delší dobu (od minulého masakru) a mohu konstatovat, že je rozhodně oč stát. Nedávno proběhlo menší natáčení ve studiu, jehož výsledkem je hned 5 songů. Když už jsme u těch novinek, tak dokonce bude i videoklip k písni  Purgatorium,  už se na něm usilovně pracuje. A bude i nový song - Návraty.

A večer zakončí HAXNA. Kapela se dala dohromady před 6 lety a primárně se zaobírali hraním coverů kapely Debill-heads, ale později se dali na vlastní tvorbu. Rok 2015 byl pro kapelu velmi zlomový, protože vydali cd „Poslední večeře přeživších“. V říjnu dokonce spatřil světlo světa klip k písni Slender Man (Klip byl mimo jiné k vidění v TV Rebel).  A určitě zazní i další songy z cd jako Závislej, Bez Vás, Konec a Jeden svět...

Takže děti v pátek v JAMu , vlezné 80 Kč , start 20 hod

© 2014-2023 panJosef.cz