Článek

REPORT: Znouzectnost oslavila v Lampě své třicáté narozeniny

Ano, je to tak už 30 let, co hraje plzeňská legenda Znouzectnost. V pátek 12. února 2016 se představila v Divadle pod lampou, kde si za těch třicet let udělala domovskou scénu a kde pravidelně vystupuje od 90. let, kdy Lampa začínala.

Kdo znal starou Lampu, určitě si pamatuje na legendární koncerty či vánoční besídky s kapelou. V pátek mohli fanoušci zavzpomínat a hlavně si mohli zazpívat staré i nové písně z repertoáru Znouze.

Po letech kapela zahrála, jak její představitelé uvedli, výjimečně v pátek, a to se stává opravdu jednou za deset let. Koncert se velmi povedl a jak kapela, tak fanoušci si ho užili. Jako předkapela se představila grupa Původní Bureš hrající psychedelic punk folk rock, která připravila fanoušky na Znouzi, což se ukázalo jako opravdu dobrá volba.

A kdo nestihl páteční  koncert v Lampě, bude mít v Plzni ještě příležitost 2. dubna, kdy bude hrát kapela v Kalikováku. A možná dojde i v listopadu na koncert ve Voku, kde měla kapela první koncert. Bylo by pěkné zavzpomínat tam, kde to všechno začalo.

WEB 
BANDZONE

© 2014-2023 panJosef.cz