Článek

REPORT: Velký Pátek s Greymon, Necrofiles a Divný věci v plzeňském Runway clubu

Na Velký pátek se v Runway, ztrhl multižánrový večer z těchto partiček, který to bravůrně rozparádili. Večírek počali Kaznějovští Greymon. Tuhle partičku vede Tomáš Picl, kytarista, zpěvák a kapelník v jedné osobě, který se stará jak o repertoár tak i o texty. Tomáš má jasno, kterým směrem se má kapela ubírat a musím uznat, že se mu to daří velice slušně! Greymon nastavil laťku vysoko na začátek. Greymon jsou Lucka Čmolíková - zpěv, Tomáš Pícl - kytara, zpěv, Láďa Soutner - baskytara, zpěv, Víťa Kraus - klávesy a Kája Winkelhoffer - bicí. Kapela má na kontě dvě CD.

Necrofiles převzali štafetu jako druzí a show začína! Mára Satanius je páteří kapely a jeho všude plno! Zde nejde o muziku, tuhle partičku baví provokovat a daří se jim to velice zdařile, díky textům a sdělení s kterým se Mára moc nepáře :). Svoje fanoušky umí strhnout a o zábavu se Necrofikes rozhodně umí postarat!

Divný věci to rozjeli těsně před půlnocí! Jiří Kučera, klávesák, zpěvák, to rozjel na plno se skladbou Lihovar a už to jelo dál jako po másle, následovala jedna pecka za druhou, Řidiče náklaďáku si střih playboy Daniel"Dandý"Káska a Mutanta jak už to bývá si dává i Karel"Casanova"Engl, který si stříh tento večer i s Márou z Necrofiles, jejich úspěšnou a velice žádanou skladbičku "Tak jí pěkně vomrdéj". Divný Věci to na závěr večera, úspěšně zakončili až z toho Miloš"Buchna"Podlipský dostal při hraní na bici, velice nepříjemnou křeč do rukou, kterou ale zvlád a nikdo nic nepoznal :).

Na pódium lítaly podprsenky a jiné dárečky:) a Velikonoční pátek se zdařil a byl opravdu, hodně velký! Hrálo se do ranních hodin a atmosféra i zábava byla zdařila, nikomu se nic nestalo a ani žádný zvířátko neutrpělo žádnou újmu.

© 2014-2023 panJosef.cz