Článek

AKTUALITA: Shtuby a Ventolin v Plzni!

Ve středu 5. dubna 2017 Plzeň zažije unikátní večírek, na kterém vystoupí tajemný izraelský producent v červeném spandexu Shtuby a poměří své nadpřirozené schopnosti s dalším, nyní už českým superhrdinou Ventolinem! Celou akci otevře tribal trance duo Yedhaki:Nautika se zbrusu novým setem a 4 novými hand pany, takže není cesty jinam a jde se tančit!

Juval Tal (Shtuby) je umělec, multi-instrumentalista a producent elektronické muziky. V létě 2016 navštívil Plzeň hned dvakrát, a to na Živé ulici a Pilsen Busking Festu. a pokaždé slavil úspěch, i když publikum bylo různorodé a většinou vůbec netušilo, co je čeká. Jednou s celou kapelou, poté s bubeníkem a nyní přijíždí ve své klasické sestavě, tedy úplně sám!

Rozhodně ale nečekejte DJe nebo že to bude nuda. Připravte se na energickou šou plnou elektroniky kombinovanou s živými nástroji jako theremin, wind instrument, syntetizátory a mezi tím nezastavitelný Shtuby v červeném spandexu, který opravdu ví, jak nakopnout párty!

Celý koncert je tak prolnutý různými styly jako jazz, funk, groove a elektronika a je vytvářen přímo na pódiu, dělající z každého vystoupení skutečně originální dobrodružství. V roce 2015 Shtuby vydal své debutové album "Vivid Reality" a po právu si získává obdiv a zástupy fanoušků po celém světě. Od Kanady přes Čínu, Evropu a samozřejmě domácí Izrael.

Ventolin (David Doubek) - producent, hudebník a performer. Ventolin je především živý upbeatový elektronický projekt (Live PA), kombinující prvky elektra, raného acid house, punku a techna. Ventolin používá různé krabičky, efekty a živě s nimi vytváří svou hudbu. Tato performance klade důraz na energii a úspěšně překonává odtažitost, se kterou každá elektronická live show bojuje. Ventolin také pracuje s vizuální stránkou, kde využívá světla a video. Navíc spolupracuje s vizuálními umělci Janem Košátkem (BabyPy) a Jiřím Havlíčkem (Černé eso). Od roku 2007 odehrál kolem stovky koncertů v Čechách a na Slovensku, vystupoval na akcích a festivalech jako Wilsonic, Summer of Love, Bohemian Like You, Sperm Festival, atd... A také po boku kapel a projektů jako The Presets, Moderat, Krazy Baldhead, Modeselector, Dva, Midilidi, atd...

V roce 2009 vydal EP "Mžitky (Mikinikill)", které bylo následováno debutovým LP "Totem" o 3 roky déle. Další EP s názvem "Playbour" spatřilo světlo světa v roce 2015 a ještě ten rok byl studenty pražské FAMU o Ventolinovi natočen dokument.

Sleduj PlzeňskéKapely.cz na sociálních sítích

© 2014-2023 panJosef.cz