Článek

REPORT: Turbo 35 let - Výroční koncert a natáčení DVD (Měšťanská Beseda 30.10.2015)

  • Turbo

Velkolepá a vydařená akce jak se na TURBO sluší a patří! Skvěle nazvučeno, úžasný světelný park, led panely, který dobarvili a podtrhli ještě více atmosféru a velkolepost cele výroční akce. Zkrátka a prostě jedním slovem "Nářez".

Když jsem dorazil na místo, byl ještě přístup do sálu uzavřen. Fanoušci se množili a Já byl v očekávání co nejen mne čeká. Uvnitř na schodišti jsem se potkal se známým plzeňským kameramanem a  přítelem Pavlem Šestáků a už sem si to šnořil do sálu abych si zabral dobré místo k vidění a poslechu.

Mezi tím se sál naplnil a kulaté pódium bylo naprosto v obložení. Setmělo se, Intro se rozeznělo a dav začal skandovat a vyvolávat "TURBO"! Zvuk mne naprosto ohromil a odzbrojil. Hrálo to vskutku úžasně, basa Boba mlaskala, kytara svištěla a pískala pod kanonádou prstů Míry a vše šlapalo jak Turbomašina. Zazněly hity velikána Richarda Kybice a dav se okamžitě chytal a zpíval, což ve mě na chvíli umocnilo vzpomínku na Ríšu. Turbo je skvělá poprocková kapela, která má své místo právem vydobyté a může se těšit velké slávě a přízní fanoušků jako jedna z mála kapel v republice vůbec. Turbo odehrálo maratón starých hitů i novějších skladeb z alba Žár a všichni přítomní si to báječně užili do poslední chvíle!

Báječnej večer! Děkuji Turbo, byli jste jako vždy senzační!

© 2014-2023 panJosef.cz