Článek

REPORT: Láďa Křížek akusticky & Whitesnake revival unplugged s Radkem Zíkou v House Of Blues,Plzeň 11.3.2016

House of Blues se v pátek úderem 21. hodiny stal komorním akustickým dějištěm střetu Plzeňských borců, Whitesnake Revival Unplugged a Ládi Křížka Akusticky.

House byl totálně našlapnutý, což se ovšem dalo čekat. Než jsem se stačil pozdravit se spoustou známých a někam se šikovně napáskovat abych z koncertu něco vůbec měl, Pavel Navrátil, mistr kytary už ladil svého ohnivého Washburna a Radek Zíka, Plzeňský Coverdale se uveleboval u mikrofonu aby už za chvíli mohli  společně odstartovat tento báječný a očekávaný koncert. Hned první věc Sailing Ships od Whitesnake sklidila ohromný potlesk! Pavel Navrátil je mistrem svého strunného nástroje a dle mého úsudku patří v Plzeňské mecce kytaristů, na samý vrchol! Jeho precizní hra a technika je naprosto famózní, je to prostě guitar hero a sledovat ho při hře je koncert nejen pro uši! Radka, snad ani nemusím představovat, je v Plzni provařenéj svým chraplákem alá Coverdale a dnes už né jen v Plzni.
Včera mu to náramně zpívalo, chvílema řekl bych o malinko líp než samotnému originálu. Pavel mi sice říkal co na to mělo vliv ale je to tajemství. Každopádně jejich výkon byl fantastický a plzeňští fans tleskali, skandovali a hltali Radka, teda hlavně to něžnější pohlaví a vytleskali si i přídavek na závěr. Já si vystoupení užil jako vždy a byl jsem nadmíru spokojen. Zvuk byl skvělý, kytara ohromná a zpěv Radka, jako vždy excelentní!
Po kratičké pauzičce nastoupili Plzeňští kytaristé Reddy Kroc a Tomáš Krauz a mikrofonu se chopila hvězda tohota večera Mr.Láďa Křížek v bílé košili aby se tak odlišil od pánů kytristů, kteří byli v černém.
Po krátké zvukové zkoušce, začala smršť hitů, který každý i očekával a došlo i na přídavek a dlouhý nekonečný aplaus.
Když to shrnu, byl to krásný večer se skvělou muzikou v prestižním clubu House Of Blues pod taktovkou bratrů Čermáků a celému jejich týmu za barem, kteří měli plné ruce práce se o Nás postarat abychom nežíznily.

VIDEO

© 2014-2023 panJosef.cz