Článek

REPORT: Hudební festival Ještě Jeden Fest slavil v letošním roce 5. jubilejní ročník

Ani tropické počasí neodradilo fanoušky dobré muziky od návštěvy závěrečného hudebního festival prázdnin. Ještě Jeden Fest nabídl kromě kapel i pořádnou dávku ochlazení.

Hudební festival Ještě Jeden Fest slavil v letošním roce 5. jubilejní ročník. Tradičně se odehrál v areálu bývalého koupaliště a o dobrou muziku, ani zábavu nebyla nouze. I když začátek festivalu poznamenalo tropické počasí, návštěvníci si přece jen "dali říct" a dorazili v hojném počtu.

Festival "Ještě Jeden Fest" se vyznačuje hned celou řadou specifik. Jde sice svým rozsahem o menší festival, nicméně každoročně si získává stále víc fanoušků. Pořadatelé si navíc už při vzniku festivalu stanovili poměrně složitou podmínku. Dva roky po sobě nesmí na festivalu vystoupit stejná kapela. V letošním roce se fanoušci mohli těšit například na kapely Trautenberk, Fialky, SD  nebo N.V.Ú. a řadu dalších.

Festival v Tachově navíc nabízí návštěvníkům velmi dobře zajištěný servis, který nechyběl ani letos. Originálním doplňkem pak je navezený sníh, který slouží nejen k zábavě, ale i k chlazení. To bylo letos skutečně hodně potřeba, a tak hory sněhu byly hodně vyhledávanou "atrakcí".

 FOTO zde
VIDEO zde

© 2014-2023 panJosef.cz