Článek

Punk in Jam 8.3.2014

Minulou sobotu jste mohli navštívit akci s názvem Punk in Jam. Na akci do známého hudebního klubu si našlo cestu kolem 50 návštěvníků. Akce se konala v duchu hudebních novinek.

Kapela Atombordel přijela ze Strašic, nastoupila v nové sestavě a to s novým baskytaristou, kterého již měla možnost odzkoušet na studentském festivalu u Pardála v Rokycanech.

Dále posílila mladá kapela Nízká Úroveň a do své sestavy přibrala trumpetistu.

Kapelu The Jokers v minulosti opustil baskytarista, kde jeho post nyní zastupuje zpěvák kapely.

Atombordel oprášili staré pecky a potvrdili, že na regionální punkové scéně mají stále své místo.

Akce probíhala za výborné atmosféry už od prvních songů, které se zapálením produkovali strašičtí staronoví matadoři Atombordel oprášili pecky jako Sex před zraky krista, či Názorová a potvrdili, že na regionální punkové scéně mají stále své místo. Jako druzí nastoupila rokycanská banda Nízká Úroveň. Pro velmi mladou kapelu to byl teprve druhý koncert za dobu své existence. Angažovat do kapely trumpetistu se ukázalo jako šťastná volba a proto se už na zvukovou zkoušku horlivě pogovalo. Program zakončovali "domácí" The Jokers. Libozvučný raw-punk přivedl pod podium mnoho přihlížejících. Vystoupení The Jokers vygradovalo písní Kamarádi, kde se zpěvu ujaly tři veselé fanynky a koncert byl tímto završen při obrovských ovacích.

© 2014-2023 panJosef.cz