Článek

RECENZE: Plzeňské Discovery (1) - Představení nového seriálu

Zdravím všechny příznivce kvalitní muziky. Jménem hudebního portálu PlzeňskéKapely.cz bych vám rád představil náš nový projekt, který jsme nazvali „Plzeňské Discovery“. Pravdou je, že lidé v současné době značně zpohodlněli a pomalu přestávají vyhledávat věci nové a neotřelé. U muziky toto smutné pravidlo platí dvojnásobně.

Na různých koutech naší republiky, potažmo našeho kraje, se rodí budoucí velmi talentovaní muzikanti. Avšak začínající, nebo déle hrající kapela, která není ještě tolik „profláknutá“, má cestu k úspěchu značně trnitou. Důvodem je již zmiňovaná „pohodlnost“, ale také neznalost potencionálních návštěvníků koncertů.

„Ty neznám na ty nepůjdu!“ dobře.. ale není to škoda? Talentovaní muzikanti se objevují snad ve všech hudebních stylech a právě jim je tato rubrika věnována.

Nuže, k věci. Pod hlavičkou „Plzeňské Discovery“ vám budeme nabízet recenze, ukázky a drobné rozhovory věnující se méně známým kapelám z Plzeňska, které nás zaujaly a které bychom Vám, našim čtenářům rádi představili  v duchu „Tohle stojí za to!“

Kapela zmíněná v článku samozřejmě nic neplatí, avšak bude ještě před tvorbou článku kontaktována, zda si zveřejnění takového článku vůbec přeje, případně, aby přispěla do článku krátkým rozhovorem, či doplňujícími informacemi. Cílem projektu je, jak jsem již zmiňoval, propagace nové živé muziky, která jak doufáme, bude oceněna více návštěvníky na koncertech, vyšší návštěvností našeho webu a hlavně podpora chuti k autorské muzice, poslechu i tvorbě.

Rubrika bude vycházet nepravidelně nikoliv každý týden, či měsíc...

Důvod je prostý. Chtěli bychom se zaměřit spíše na kvalitu, než na kvantitu. O zmiňovaných interpretech nasbírat dostatek informací a materiálu, proto nechceme být tlačeni časem.

Děkuji Vám za čas strávený s tímto článkem a věřím, že se vám nová rubrika zalíbí a stanete se jejími pravidelnými čtenáři.

© 2014-2023 panJosef.cz