Článek

AKTUALITA: I Set My Friends On Fire poprvé v ČR a ještě k tomu pouze v Plzni!

Ježíšek už se sice vydal relaxovat kamsi do teplých krajin, čehož využil neúnavný konkurent od temné strany síly Satan Klaus a má tu pro vás jeden z jeho nejtřaskavějších dárečků!

Poprvé do čech dorazí legendární party kapela ze států I Set My Friends On Fire! Je to jejich první a zároveň jedinej koncert v ČR v rámci evropského turné, což je privilegium, za který sme samozřejmě rádi.

Na turné ale nebudou sami a na všech koncertech je podpoří Rosedale z Kanady a Confessions Of A Traitor z Anglie, kteří ještě více opepří už tak bohatej guláš žánrů.

I SET MY FRIENDS ON FIRE /usa
experimental / electronica / post-hardcore

I Set My Friends on Fire jsou jednoduše řečeno experimentální party kapela z Miami na Floridě. Ve své tvorbě si pohrávají s různými styly a prakticky nic jim není svatý. Takže s notnou dávkou nadsázky v sobě jejich hudba mísí žánry jako electronica, crunkcore, post-hardcore, metalcore, synth pop a další. Co je pro ně, víc než cokoliv jiného, typické jsou screamo a auto-tuněný vokály ve spojení s elektronikou tvořenou různými synťáky a sekvencery. Na kontě mají dvě alba vydané na Epitaph Records (Parkway Drive, Architects či Converge) a v roce 2016 se chystají na svůj třetí zářez Caterpillar Sex, který si vydávají poprvé sami, aby jim do toho nikdo nekecal žejo. Texty se točí víceméně kolem sexuálních, více či méně vtipných témat a svojí tvorbou chtějí především bavit a prakticky nic včetně sebe neberou vážně. Z toho vyplynuli i jejich další aktivity na internetovým bojišti, který průběžně zasypávají různými pranky, vtipnými videi a spoluprací s kýmkoliv kdo má podobnej smysl pro humor a je alespoň trochu úchyl. Jejich jména vám asi nic neřeknou, ale vzhledem k jejich velký popularitě zejména v zámoří (kolem 550 000 fanoušků na facebooku jest toho důkazem) to žádný béčka nejsou a mnozí z vás si nostalgicky zavzpomínají na dobu cca před pěti lety, kdy jejich hudby a srandiček byl plnej internet. Dost bylo keců, první a jedinej koncert ISMFOF v ČR bude 4. 2. 2015 v Divadle pod lampou a bejt Tebou, raději bych neváhal a kupoval list v předprodeji (do pár dní aktivního:)!

https://www.facebook.com/muzikanglisht/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=UR6PBtPB7tw

ROSEDALE /can
alternative rock / pop punk
http://rosedale.bandcamp.com/

Rosedale je one-man-pičus projekt Mika z Kanady, který se rozhodl, že bude žít svůj sen a to se mu podle všeho fakt daří. Stylově se pohybuje někde na pomezí alternativního rocku a pop punku, což není úplně naše parketa, ale po poslechu jeho alba Real musím uznat, že je to vážně skvělá deska s jedním hitem za druhým! Aby se na pódiu nebál, tak mu bude krejt záda spřízněná kapela Time and Distance a vy tak dostanete plnohodnotnou nálož bez kompromisů!

CONFESSIONS OF TRAITOR /uk
hardcore / metal
http://confessionsofatraitor.bandcamp.com/

Abyste nám během večera příliš nevyměkli, tak tu pro vás máme kapelu kdesi na pomezí hardcoru a metalu na kterou by byla škoda si netrstnout. Existují něco kolem 2 let, ale na nic nečekaj, stále se vyvíjejí a stihli se na podiu potkat například s Bleed From Within, Texas in July či Gallows. Pokud ste příznivcem kapel typu August Burns Red a dalších, tak byste měli rozhodně zbystřit a nebejt během jejich setu na baru, ale pod podiem!

(Pokud budete chtít, zajistíme divokou afterparty v některým z přilehlých klubů s některým z lokálních DJs.)

Kdy: 4. 2. 2016
Kde: Divadlo pod lampou, Plzeň
Lineup: TBA
Start: 20:00
Vstup: 190,- na místě / 150,- v předprodeji (+ poplatky)
fb event.: https://www.facebook.com/events/1645664592351088/
Předprodej
www.plzenskavstupenka.cz nebo smsticket.cz nebo goout.cz

a přímo v Music records, Dominkánská 3, Plzeň

© 2014-2023 panJosef.cz