Článek

AKTUALITA: Krucipüsk dorazí do Plzně!

Vážení "Plzeňáci" a okolní náplavo. Pokud jste přemýšleli jak naložíte s následujícím víkendem, právě jste na to "kápli". V pátek 16.3.2018 dorazí do sálu Alfa na Americké třídě, liberecká kapela Krucipüsk, a to poprvé v nové sestavě.

Hajíčků není nikdy dost!

Pokud máte v oblibě frontmana Krucipüsk Tomáše Hajíčka, přijdete si v pátek na své. Od poslední změny v sestavě, se v kapele objevují Hajíčci dva, za bicí totiž usedne Tomáš Hajíček mladší. Sestavu pak doplní Matěj Čejchan na kytaru a Josef Křeček na baskytaru.

"Kapela láká na své nejlepší kousky, jako: Druid, Láska je kurva, nebo Sine amore Nihil."

I když je tomu jen pár měsíců zpět, co jsme mohli na Krucipüsk zajít do Šeříkovky, říká se že opakování je matka moudrosti a věřím, že i těm, co navštívili nedávno Šeříkovku nedá zvědavost spát a do Alfy dorazí.

Hnidopich se třese, aby podotknul že jsem ze začátku "nakousl" téma víkend... a vlastně mluvím o pátku. Je to proto že bych vás rád pozval na již 4. narozeniny našeho portálu PlzeňskéKapely.cz, které se konají den poté. Tedy v sobotu 17.3.2018. Budeme tomuto tématu určitě ještě věnovat samostatný článek. Letos se můžete těšit na kapely: Nízká Úroveň, Důležitá IN Formace, Rambanbám a Budulínek.

Takže si zapište, do mobilu, do diáře či za ucho:

  • 16.3.2018 - Alfa -Krucipüsk

  • 17.3.2018 - Divadlo pod Lampou - Narozeniny Plzeňskékapely.cz vol.4

  • 18.3.2018 - Buďte taky jednou doma s rodinou...

© 2014-2023 panJosef.cz