Přečti si

Články

    info@plzenskekapely.cz
    +420 773 55 14 14

    Křesťanský Velký pátek se proměnil v oslavu okultistické metalové hudby!

    Tento energický koncert se uskutečnil 7. dubna 2023 v plzeňském klubu Parlament a návštěvníci se mohli těšit na skvělou show plnou řevu kytar, těžkých bicích a silných vokálů. 

    Autoři


    Přečíst článek

    V Divadle pod lampou ožila Nirvana: Emotivní vzpomínkový koncert připomněl legendárního Kurta Cobaina a jeho hudební odkaz.

    Dne 7. dubna 2023 se v Divadle pod lampou konal dlouho očekávaný koncert na počest legendárního frontmana Nirvany, Kurta Cobaina, který nás opustil již více než 29 let nazpět. 

    Nepromeškejte sobotní vesmírný koncert HENGE v Plzni!

    Očekávaný koncert britské kapely HENGE se po dvou pandemií způsobených odkladech konečně uskuteční v Plzni! Připravte se na hudební zážitek plný nečekaných dobrodružství v sobotu 8. dubna 2023 v Divadle pod lampou

    In Memory of Kurt Cobain: Návrat legendy grunge v Plzni

    Po roce se do Plzně vrací oblíbená akce In Memory of Kurt Cobain. Tato oslava památky jedné z největších ikon devadesátých let proběhne 7. dubna 2023 v Divadle pod lampou. Fanoušci mohou očekávat největší hity Kurta Cobaina a Nirvany v podání tribute kapely In Memory of Kurt Cobain.

    Mladý rock’n’roll v pátečním Vinylu s kapelami Bohužel, TRA, Shadow of Night a Crossed Fingers!

    Že je Plzeň městem kulturně bohatým je známá věc. V každém takovém městě se mezi mládeží najdou skupiny, které by také rády prorazily v záři reflektorů. A tři z místních mladých kapel, které spojuje záliba v rocku či punku vystoupily v páteční večer 24. března 2023 společně s Bohužel ve Vinylu.

    LÁSKYPLNÝ Anděl s China Soup, Ida The Young a The Headhaunters zve na aprílovou sobotu!

    Jaro je tu a s ním se i jedna z velmi očekávaných událostí. V sobotu 1. dubna 2023 proběhne LÁSKYPLNÝ Anděl, kde jinde, než v plzeňském Anděl Music Baru. Pokud jste připraveni na večer plný dobré hudby, tanec a alkoholu, neváhejte a přijďte se pobavit!

    Hořovické Labe hostilo křest nové desky A Bude Hůř. Zahráli také strašičtí Sex Deviants a In Public Ill!

    V sobotu 18. března 2023 se v hořovickém klubu Labe sešel nemalý počet lidí. Na barech, u stolů a po startu hraní i na parketě už nezbývalo moc místa. Tihle všichni sem dorazili nejen za přáteli a dobrým pitím, ale hlavně za večerem zábavnějším než doma u televize. Vystoupili zde totiž In Public Ill, Sex Deviants a A Bude Hůř, kteří při této příležitosti pokřtili svou desku
    Nevěřte Nikomu!.

    CRAZY WORLD TOUR v Rokycanech: Dilemma in Cinema, Totální nasazení a zakázanÝovoce!

    Rokycanská restaurace Na Střelnici ve v pátek 17. března 2023 stala sedmou zastávkou CRAZY WORLD TOUR kapel Totální nasazení a zakázanÝovoce. Jako support vystoupila spřízněná skupina s názvem Dilemma in Cinema. 

    Slobodná Európa rozhýbala Divadlo pod Lampou!

    Od vydání alba Trojka skupiny Slobodná Európa uplynulo už dvacet let. Jako oslava těchto kulatin probíhá tour o devíti štacích a Divadlo pod Lampou hostilo jednu z nich v sobotu 17. března 2023.

    © 2014-2023 panJosef.cz